Clickmed
programare rapida la medic

Mastoza fibrochistica

Afectiuni ale sanilor
Intrebare postata de florimi cu 12 ani in urma

In decembrie 2010 am fost diagnosticata cu mastoza fibrochistica la ambii sani. de atunci si pana in luyna decembrie 2011 am facut 3 ecografii la interval de 3 luni si mi sau gasit mai multe chisturi .la sanul stang un chist sa marit la fiecare ecografie . am urmat un tratament la inceput doar cu diclofenac si vit. e ,apoi cu mastodinon si din nou vit.e.doctorul endocrinolog mia spus sa merg la i.o.b. pentru a face punctii la sanul stang. stiu pe cineva care a facut aceste punctii si in urma lor a facut cancer. intrebarea mea este ca in urma acestor tratamente nu sa obtinut nimic .iar la i.o.b. nu vreau sa merg .as dori sa stiu daca este un altfel de tratament.va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mastoza fibrochistica"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Pena (acum 12 ani)

Exista un unguent despre care am citit ca este foarte eficient in problemele sanului, numit Mameldin. Cauta informatii despre el pe Google.
Deasemenea, tratamentele homeopate, recomandate de un homeopat bun, sunt eficiente.
Eficiente sunt si tratamentele recomandate de doamna fitoterapeut Adriana Vlad, de la cab Elite Nutritia, Deva. Doamna poate fi sunata sau i se trimit rezultatele analizelor/diagnosticul pe mail si trimite tratamentul prin posta.
Sanatate si nu te speria. Mastoza fibrochistica/noduli mamari, au multe femei.
Mai consulta si un alt medic, fa-ti echografia la un specialist bun.
Caut eu pe google adresa/nr de telefon al d/nei Vlad.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Pena (acum 12 ani)

D-na Adriana Vlad poate fi contactata la Farmaciile "E-Lite Nutritia", Str. Mihai Eminescu, bl. H1 sau Str. I. L. Caragiale nr. 20, Complex Full Shopping Center Deva, jud. Hunedoara, tel./fax: 0254/23.10.61, tel. 0726/76.15.57, 0729/01.58.43, e-mail: [email protected].

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.