Clickmed
programare rapida la medic

Marker infectios raspuns medic

Boli genitale feminine
Intrebare postata de Valentina Liliana cu 12 ani in urma

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o nelamaurire. Am facut in urma cu 3 saptamani analize la sange. La markeri infectiosi a iesit POZITIV la Anticorpi Anti Chalmydia Trachomatis IpG prezenti si la Anti Chalmydia Trach. IpA negativ. Medicul mi-a zis ca atata timp cat cel IpA este negativ nu trebuie sa ma ingrijorez. Dar intrebara mea este de unde aceasta infectie? Care este reactia adversa a acestei infectii? Nu am avut niciodata vreo infectie si nu am nici un simptom. In luna mai 2011 am facut un Papanicolau si a iesit totul perfect. Merg la control anual. Nu am avut si nu am nici o problema. Se poate transmite si altfel decat prin contact sexual. Ptr ca nu aveam de unde sa o iau. Sunt casatorita, am 38 ani, iar sotul meu e cu mine 24 ore din 24. Va rog sa ma ajutati daca o puteam lua si altfel. Ptr ca am o fetita de 13 ani si nu stiu cum sa procedez ca sa nu o ia si ea. Ce trebuie sa fac? Si ce tratament? Multumesc din suflet ptr timpul acordat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Marker infectios"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

O infectie genitala cu chlamydia trachomatis poate trece neobservata sau cu manifestari minime . Existenta anticorpilor tip IgG indica o infectie in trecut, ce nu a fost obiectivata la un frotiu citologic recent. Transmiterea infectiei este favorizata de actul sexual neprotejat, parteneri sexuali multipli, mai rar de la mama infectata la copil in timpul nasterii (prin pasajul vaginal; determina conjunctivita).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.