Clickmed
programare rapida la medic

Larisa raspuns medic

Infectii urinare
Intrebare postata de Larisa-Izabela cu 12 ani in urma

De 5 zile ma confrunt cu o stare foarte neplacuta de mancarime in zona vaginului.La inceput am crezut ca e infectie urinara pentru ca in momentul in care urinam ma ustura si ma manca in acelasi timp foarte tare.Am folosit urinal acut pastile si uricon, dar dupa 3-4 ore mancarimile reapar si sunt foarte puternice. Am facut bai foarte calde in ceai de usetel , acesta fiind singura metoda care ma linisteste si imi dispare aceasta stare. am mai fost asa si acum doi ani dar mia trecut dupa 4 zile cu medicamente pentru infectie urinara. Am fost bolnava de tiroida si am scapat acum un an, dar stresul inca apare in sesiune. E posibil sa fie din cauza ei?Si acum doi ani mia aparut in aceasi perioada. Ce poate fi?si ce medicament pot sa iau sa imi treaca?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Larisa"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dara (acum 12 ani)

Cel mai bine ar fi daca ai merge la dr ginecoog/dermatolog. Ti se ia o lama si, in functie de rezultat, primesti tratament corespunzator. Problema iti apare in sesiune pe fond de stress si de imunitate scazuta. Inseamna ca nu a fost rezolvata acum 2 ani.
Daca nu mergi la dr te poti spala cu apa calda in care ai dizolvat o lingura de bicarbonat de sodiu, alimentar chiar sau cumparat din farmacie. Calmeaza foarte bine mancarimea si distruge ciuperci. Pt fiica mea, care a avut astfel de probleme, am cumparat din farmacie unguentul Clotrimazol. Ea este virgina si nu poate folosi ovule ginecologice. Exista ovule pe baza de nistatina, ovulele Cervugid sunt deasemenea foarte bune.
Repet, cel mai bine este sa mergi la doctor. Doar in cazul in care nu poti merge sau nu vrei sa mergi, aplica alte solutii. Cu apa si bicarbonat te poti spala, deasemenea exista in farmacii niste prafuri pt spalat Tantum Rosa. Sanatate si succes in sesiune.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Ar fi recomandată efectuarea unui sumar de urină şi a unei uroculturi pentru a determina dacă nu cumva aceste simptome se datorează unei infecţii urinare pentru care ar trebui urmat un tratament medicamentos

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.