Clickmed
programare rapida la medic

Trombocite raspuns medic

Boli ale sangelui
Intrebare postata de [email protected] cu 12 ani in urma

Buna ziua Ma numesc Ramona am 30 ani si am si eu o problema medicala In urma cu 2 saptamani am avut ameteli care au disparut in urma administrari de Betaserc 24 (ametelile durau cateva secunde apoi dispareau)Am facut un set de analize si rezulatele au fost la Hemoleucograma completa valori normale la toate numai la PLT-Nr.trombocite 139 la biochimie Calciu seric total 9,77 Calciu ionic seric 1,22 Colesterol seric total 88,5 glicemie 88,5 HDL colesterol 55,8 LDL colesterol 87,6 Magneziu seric 1,76 Sideremie 9,90 TGO 26 TGP 20. As dori sa mi spuneti ce reprezinta aceste valori deoarece nu am primit un raspuns concret in special in cazul trombocitelor scazute Astept raspunsul dumneavoastra .Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Trombocite"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Valorile enumerate de d-vs se înscriu în limite normale (chiar dacă unele sunt situate la limita inferioară sau puţin sub limita inferioară - chiar şi valoarea trombocitelor (valori normale 150.000 - 450.000)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.