Clickmed
programare rapida la medic

Leacuri babesti pt. adenomul de prostata raspuns medic

Afectiuni prostata
Intrebare postata de macboxerul cu 12 ani in urma

Ce leacuri babesti gasim pt. adenomul de prostata

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Leacuri babesti pt. adenomul de prostata"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Victor Taran MDr. Victor Taran este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

In tratamentul fitoterapeutic si nu "babesc" al adenomulul de prostata sau al hipertrofiei benigne de prostata HBP sunt cateva obiective:
1. Reechilibrarea hormonala. Cea mai cunoscuta planta care poate restabili echilibrul hormonal este Palmierul pitic (Serenoa repens) o planta exotica. Compusii din aceasta planta inhiba actiunea enzimei 5-alfa -reductaza, scazand astfel transformarea testosteronului in dihidrotestosteron - substanta care contribuie la hipertrofia prostatei, reduce efectul negativ al estrogenului si progesteronului asupra tesutului prostatic. In farmacii se gasesc produse care contin extract din Palmier pitic. Dintre plantele noastre "babesti" cu acelasi efect poate fi folosita Radacina de Urzica si scoarta de Plop Negru.
2. Diminuarea inflamatiei Extractul alcoolic din scoarta fructelor de castan sau Gemoderivatul din Muguri de castan. Decoctul din scoarta de Alun sau Gemoderivat din sscorta de Alun.
3.Stimularea proceselor reparatorii din tesutul prostatic: Cel mai bun in acest sens este Polenul si Pastura. Poate fi folosita tinctura de Lemn Dulce si Tinctura de Brusture.
Pe langa tratamentul fitoterapeutic este importanta sa fie combatute procesele congestive la nivelul bazinului mic. Adica prevenirea constipatiei, imbunatatire circulatiei venoase. Eliminarea alimentelor condimentate, a bauturilor alcoolice. Si inca ceva ...se zice ca persoanele (barbatii) de religie musulmana sufera foarte rar de Adenom de prostata datorita faptulu ca ei urineza din sezut....
Va doresc sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Victor Taran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Victor Taran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Afectiuni prostata.

Inscrie-te aici!
Dr. Victor Taran MDr. Victor Taran este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Cel mai important mineral de care aveti nevoie in adenomul de prostata este Zincul - un mineral masculin. Lipsa lui in organism determina evolutia adenomului de prostata. Poate fi luat sub forma de supliment din farmacii sau il regasiti in semintele de Dovleac crude. Trebuie consumate zilnic.
Mai poate fi recomandata Tinctura de Ghimpe si Tinctura de Pufulita.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Victor Taran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Victor Taran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator21644490216 (acum 2 ani)

La 75 de ani ce sansa mai am sa ma lecuiesc?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21644490216
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21644490216
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.