Clickmed
programare rapida la medic

Am dureri foare mari de genunchii si coloana raspuns medic

Artrita
Intrebare postata de gabytza6990 cu 12 ani in urma

Buna Seara am 21 de ani si cred ca mai bine de jumatate de an ma confrunt cu dureri groaznice de genunchi si coloana...cand fac miscare uneori mi se blocheaza si nu pot sa mai merg,daca stau prea mult pe scaun ma doare spatele seara cand ma bag la somn parca simt o caldura foarte puternica asupra genunchilor...am facut ceva analize inflamtorii cum ar fi,factoru reumatoid,fibrinogenu,aslo,vsh,proteina c reactiva...toate au iesit intre valorile normale doar aslo a iesit foarte mare,359,842,prima analiza si lam repetat si a iesit 349,762...nustiu ce ar putea fi dar ma doare zi de zi si din ce in ce mai tare...va rog mult daca imi puteti da un sfat...cu mult respect Gabriela Stancu....

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am dureri foare mari de genunchii si coloana"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

buna ziua,

aceste analize le-ati facut sub indrumarea unui medic sau la un laborator particular? ati mai facut si alte analize pana acum dupa ce ati descoperit aslo marit? cum ar fi un exudat faringian? sau sa urmati tratament cu moldamin?
aslo poate fi marit si in mod normal la un anumit procent din pop**atie, la purtatorii sanatosi de streptococ, sau poate fi marit in cadrul unei infectii streptococice, responsabile de aceste manifestari reumatice.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Artrita.

Inscrie-te aici!
Advertisement
gabytza6990 (acum 12 ani)

buna ziua aceste analize mi sau indrumut de catre medicu de familie,intreadevar leam facut in particular dar sub indrumarea doctorului,nu am mai facut nici -un fel de analiza dupa ce am descoperit aslo marit,,,nu nu mi sa recomandat sa fac exudat farugian...mar ajuta daca la s face?nu am primit nici -un fel de tratament nici macar pt ameliorarea durerii...si aceste infectii streptococice cum aflu?ce analize trebuie sa fac?si la ce medic trebuie sa ma duc?va multumesc pentru raspuns....o zi buna la revedere ...cu respect gabriela

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gabytza6990
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gabytza6990
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
susana (acum 8 ani)

Mă numesc susana am 43 de ani va rog f frumos cu un sfat sa ma ajutați de vreo 10 ani simt o slăbiciune în jurul genunchilor nu pot să lucrez stins în picioare când stau de vorbă cu cineva deja ma simț slabita și repede trbue să stau jos am fost la doctor miam făcut analize în singe la git ecogr mia aflat reumatoid streptococ mia scris fleximobil și antibiotic ptr strepto în iunie 2015 am luat acest tratmnt pîna atu nci cu vitam injecții și creme eu lucrez pe scaun dar din ce în ce starea se agravea,ma dor cand merg și 200 de metri nu mai am putere sa merg în pat trb să stau acum ceva crema rosie de la Alo VerA folosesc dar zadar va rog ajutat unde sau cum sa încep am mai încercat la o doctorita si mia zis ca nu am la oase nimica dar eu bicicletă folosesc deja nu prea folosesc picioarele în sat sau dacai de plecat undeva nu stiu cum să încep si am înca 2 fetițe de crescut va multumesc frumos si va rog datim un sfat

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.