Clickmed
programare rapida la medic

Fermentatie raspuns medic

Boli intestinale
Intrebare postata de extremefly cu 12 ani in urma

Buna ziua, de fiecare data dupa ce mananc ceva mai "nesanatos" cum ar fii pizza, shaorma sau cand beau alcool simt mereu ca imi fermenteaza mutl sub buric, am gaze dese si imi vine sa si vomit plus ca am mereu scaune moi...am fost la un medic internist si nu a stiut ce sa-mi spuna, mi-a dat sa-mi fac un examen coproparazitologi dar nu mi-a iesit giardia desi am mai avut asa ceva dar nu cred ca de la asta e problema! cand mananc normal, adica mancare gatita orice... ma simt mai bine dar tot mai imi fermenteaza dar foarte putin...ce ar putea fi pana la urma? multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Fermentatie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

un regim alimentar va include, tinand cont de toleranta digestiva: infuzie de menta, de musetel, sucuri de legume, de fructe, limonada (preparata cu apa plata), paine alba si prajita, fainoase (orez, fidea, mamaliga), carne sp***a (vaca, vitel , ficat, pui, mai sp***a de porc, peste slab) preparata fiarta sau la gratar, cuptor, ou (fiert, omleta dietetica, in budinci, legume (morcovi, dovlecei, fasole verde, conopida, cartofi in cantitate mica preparati in supe-creme, pireuri; rareori, si in cantitate moderata, ca mancare de legume cu carne ), salate (sfecla coapta la cuptor, salata verde , rosii bine coapte, morcov ras, rareori ardei gras bine copt), supe din carne, crema de legume, condimente naturale (cimbru uscat, ceapa fiarta, foarte putin usturoi, foi de dafin in cantitate mica, verdeturi tocate; pentru deserturi: vanilina, putina scortisoara, coaja rasa de lamaie sau de portocala), fara dulciuri concentrate. Legumele se consuma in cantitati mici (150-200 g), consumate prin fierberea la aburi. Salatele se permit in cantitati care sa nu depaseasca 100-150 g. Cand este restabilita functionalitatea intestinului sunt permise piersici si pere crude, curatate de coaja, fructe coapte la cuptor,

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.