Clickmed
programare rapida la medic

Ce trebuie sa fac ? raspuns medic

Artrita
Intrebare postata de emilia1577466 cu 12 ani in urma

Buna ziua.Amfost diagnosticata cu poliartrita in urma cu 5ani.am urmat tratam dat de medicul reumatolog printre care si metrotexat ,dar nu mai pot nu mai pot sa-l fac imi este tare rau de la aceasta injectie.am hotarat sa o iau si eu pe un tratament naturist.va rog sa-mi recomandati si mie.am luat coacaz negru,vita de vie,iarba neagra M-am uns cu ghiara diavolului si puterea ursului.Nu mai stiu ce sa fac sa scap de durerile care efectiv ma chinuie.Am 41ani si cateodata nu ma pot duce la servici .Va rog mult sa ma ajutati.Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce trebuie sa fac ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

comunicati medicului reumatolog faptul ca nu tolerati terapia cu methotrexat (acesta reprezinta tratamentul de linia 1), nu trebuie sa intrerupeti tratamentul de fond , deoarece acesta controleaza durerile. este necesara reevaluarea reumatologica (examinarea clinica, analizele specifice) pentru un tratament corespunzator. pentru controlul durerilor incercati antiinflamatoarele nonsteroidiene in dozele recomandate de medicul curant, antialgice (acelea ce nu necesita prescriptie medicala ca paracetamolul pana la 1,5-2g/zi).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Artrita.

Inscrie-te aici!
Advertisement
emilia1577466 (acum 12 ani)

multumesc pt raspuns.mereu merg la control dar mi s-a spus ca nu am altceva de facut decat aceasta injectie Am mai incercat si alte medicamente cu doamna doctor dar mi-au crescut transaminazele f.mult si am intrerupt imediat tratm.Analizele uzuale mi-au iesit bine radiografiile la fel si mi-a spus sa fac in continuare injectia si sa iau metroclopramid si calciu >dar eu nu mai suport nici macar sa vad fiolele dar sa mai fac si injectia.Stiu ca e greu sa ma credeti poate par o rasfatata dar nu este asa Cred ca nu mai suporta organizmul meu caci de 5ani fac injectia si pana acum 6luni nu am avut asa o sila de ea.pt dureri iau Ketonal duo dar vroiam sa incerc si altceva.Va multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de emilia1577466
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de emilia1577466
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Victor Taran MDr. Victor Taran este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Stimata Doamna,
Va inteleg suferinta. Este optiunea dv de a renunta la tratament si a opta pentru alte tratamente. Partea buna a lucrurilor este faptul ca nu aveti modificari pe radiografii. Este bine ca ati luat medicamentele fito despre care ati scris anterior numai ca ele trebuie luate pe trmen lung deorece nu au reactii adverse.
Cu siguranta nu se poate rezolva problema printr-un singur mesaj pe blog. Daca doriti solutii alternative ma puteti contacta personal. Datele de contact le gasiti pe sfatulmedicului.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Victor Taran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Victor Taran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dan iulian (acum un an)

Salut. Sunt dan am 34 de ani
Am făcut remene de curând si am fost diagnosticat cu poliartrita reumatoidă
Ce tratament îmi recomandați ? 🙌

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dan iulian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dan iulian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.