Clickmed
programare rapida la medic

Sa opresc administratrea contraceptivelor? raspuns medic

Contraceptie
Intrebare postata de eu doar eu cu 12 ani in urma

Buna ziua!De 11 zile am inceput sa iau anticonceptionale karissa...mentionez sa spun ca am luat prima pastila in prima zi de menstruatie..la fiecare ora..nici-un minut in plus sau in minus.Totul a decurs bine pe perioada menstruatiei...adica totul era normal...aceeasi cantitate de sange....dar...acum urmeaza problema:pe mine,de obicei ma tine aprox 7 zile,dar in ultimele trei curge mai putin...asa a si fost..numai ca scurgerile alea din ultimelle zile s-au prelungit.Luni fac 2 saptamani de cand mie imi curge continuu.Am uitat sa spun...nu este un sange curat...este mai mult negru si are un miros intepator.Nu am facut nimic neprotejat inainte de inceperea anticonceptionalelor,iar dupa nu se pune problema..deci,o sarcina se exclude din start.Nu stiu ce sa fac...sa merg din nou la control...tinand cont de faptul ca inainte sa le incep era totul ok..?!...sa opresc administrarea anticonceptionalelor dupa terminarea tabletei???aaa si mai am o intrebare...inainte ac***a un ciclu foarte regulat...dupa cat dimp se va regla?va rog ajutati-ma....nu stiu ce sa fac??!!!

Va multumesc!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sa opresc administratrea contraceptivelor?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

mergeti la un control ginecologic, o sangerare prelungita necesita un tratament hemostatic.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.