Clickmed
programare rapida la medic

Menstre

Ciclul menstrual
Intrebare postata de cu 12 ani in urma

Ma confrunt cu o problema si poate ma ajutati voi inainte sa ajung la medic(daca este cazul).Cu o saptamana inainte de menstruatie am avut scurgeri in fiecare zi(cantitate minima) sub forma de menstra,dar nu cum trebuie sa fie in mod normal.Inainte de aparitia menstrei cu pricina,am ridicat ceva foarte greu si dupa au inceput dureri suportabile in zona bazinului.Am crezut ca din cauza ca am ridicat acel obiect mi-au aparut acele scurgeri(am mai patit asa ceva acum cativa ani).Pe 6 trebuia sa-mi vina ciclul si nu mai vine,plus ca acele scurgeri au disparut.Oare acea greutate ridicata a provocat ciclul inainte de termen?de sarcina nu se pune problema deocamdata pentru ca ne protejam,dar pentru orice eventualitate am sa fac si un test de sarcina.
Eliminand sarcina,de ce nu-mi vine ciclu?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Menstre"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

aramisyou (acum 12 ani)

am patit si eu ceva asemanator.Am fost la medic si mi-a zis ca am ovarele inflamate,dar nu mi-a spus de ce sau s m intrebe ceva...mi-a prescris anticonceptionale si supozitoare...
e posibil sa fi racit de ceva timp si corpul nu poate sa-si revina singur,cu siguranta acele scurgeri ascund ceva...e un semnal dat de corp,dar poate sa-ti fi venit mai devreme,s intampla,insa treb sa margi la medic. iti urez Sanatate !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de aramisyou
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de aramisyou
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.