Clickmed
programare rapida la medic

Depresie...? raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de ana... cu 12 ani in urma

Buna ziua

cred ca am nevoie de ajutor... cu doua saptamani in urma am incheiat o relatie de 1 an si 2 luni, o relatie pt care am facut multe sacrificii, am acceptat multe lucruri de dragul acestei persoane in care mi-am pus toate sperantele i-am daruit toata increderea. Undeva am gresit si eu, acceptand aceasta relatie in situatia in care el era inca insurat... cu un copil de 6 ani... ac***a neintelegeri incercand de mai multe ori sa se desparta de sotia lui. Eu am locuit 5 ani in alta tara, muncind acolo, aveam viata mea acolo, m-am reintors in tara in vacanta in Ro si l-am cunoscut pe el, indragostinduma nebuneste, parca eram nebuna... am incercat f mult sa stau departe de el, chiar m-am si intors in tara in care ma stabilisem, el ma cauta incontinuu spunand ca nu poate sta fara mine si ca ar face orice sa fim impreuna... Dupa 3 luni de cand ne-am cunoscut el s-a mutat singur, parasindu-si sotia, in acest timp eu am mai venit inca odata in Ro reintorcanduma la munca din nou,am fost nevoita sa fac chiar si un avort... el a divortat la 5 luni dupa despartirea de sotia lui... Imi spunea mereu cand eram plecata sa vin sa sa facem ceva impreuna... la insistentele lui ma intorceam, ajungeam acasa incercam sa ma reintegrez aici... la scurt timp, nu trecea o luna doua.. la o cearta cat de mica imi spunea ca vrea sa stea singur... eu plecam din nou neac***a ce sa fac aici in romania, negasind de lucru, am stat din nou o luna plecata m-am intors din nou, am luat chirie in alt oras aici in ro cu el, datorita faptului ca el lucara acolo... totul bine... am incercat sa imi caut in orasul respesctiv de munca cand am gasit ceva, am avut iar o discutie din motive nesemnificative iar el iar a hotarat sa ramana singur spunandu-mi ca nu reuseste sa mearga inainte este ceva ce il retine... nu am mai insistat, am facut pasul cel mare care trebuia sa il fac demult, doar ca imi este f greu... sunt multe lucruri la misloc... sunt o pesoana puternica, am trecut prin multe stand departe de tara mea de cei dragi... nu am parinti m-a cred cut bunica mea, tot ce am realizat a fost singura, nu mi-a dat nimeni nimic... am luptat toti acesti ani... si am pierdut totul ... pt nimic.... Nu reusesc sa ma pun pe picioare... plecata fiind de mult timp aici nu mai am prieteni, nu am cu cine vorbi... nu am unde merge... nu am nici o acativitate, stau doar in casa, nu am putere sa iau totul de la inceput... aici... in tara .sau sa plec sa iau totul de la inceput unde am mai facuto acum 5 ani... dar nu imi mai gasesc locul... nu reussesc sa ies din tristetea asta... din negura asta... ma simt pe marginea prapastiei... el pur si simplu a disparut... mi-am propus sa nu il mai deranjez.... dar este incredibil de greu... nu mai am zi... nu mai am noapte... stau si astept ceva.. nici eu nu stiu ce... va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Depresie...?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (6)

Psih. Roxana Olaru MPsih. Roxana Olaru este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Buna ziua,

Din ceea ce spuneti dvs reiese ca sunteti foarte suparata si foarte singura. Din cauza ca nu aveti prieteni va recomand sa apelati la o persoana specializata cu care sa vorbiti. In astfel de momente este util sa poti vorbi cu cineva, sa poti impartasi durerea si disperarea, sa nu o tii in interior. Sunt convinsa ca aveti taria sa faceti fata acestei probleme deoarece din ceea ce ati povestit sunteti o fire luptatoare.

Roxana Alina Olaru

psiholog, consilier psihologic, psihoterapeut, psihoterapie de cuplu EFT, educator prenatal 

tel. 0728.47.15.06
e-mail: [email protected]
web:  www.consiliere-psihologica.ro

web:  www.roxanaolaru.ro

 
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Roxana Olaru
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Psiholog Liliana Puchea MPsiholog Liliana Puchea este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Buna ziua
Asa cum a spus colega mea mai sus , exista in interiorul dumneavoastra si resusele de a merge mai departe , numai ca , in acest moment, este destul de greu sa le vedeti
Apelind la o persoana specializata, psihoterapeut, aceasta va va putea ajuta sa aduceti lumina in aceasta situatie, sa parcurgeti mai usor aceasta stare si sa va puteti accesa aceste resurse interioare

Liliana Puchea
Psihoterapie
Consiliere psihologica
Telefon 0722207760
Adresa cabinet Bucuresti, Bdul Natiunile Unite, nr.8, bl.104, sc.5, et.4, ap, 96
http://cabinetdepsihologiepuchealiliana.blogspot.com

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psiholog Liliana Puchea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psiholog Liliana Puchea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
flory82 (acum 12 ani)

singurul sfat pe care ti-l pot da este sa te uiti in sufletul tau si sa iti dai seama ce iti doresti cu adevarat.este greu stiu dar cu o astfel de persoana nu vei avea niciodata liniste .sper ca esti constienta de asta.daca esti o persoana puternica te rog aduna-te si capul sus.ai incredere in tine si in bunul DUMNEZEU:uite nu iti cer sa faci lucrul asta dar incearca sa vb cu un preot in care ai incredere.atat stiu ca omul se imbolneveste sufleteste atunci cand se abate de la drumul care ii este scris in viata sa il urmeze.e prima data can iau contact cu o persoana scriindu-i dar chiar mi-ar placea sa iti fiu de folos cumva sa iti dau o speranta k va fii totul bine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ana... (acum 12 ani)

...va multumesc (flory82) pt cele scrise... chiar la asta m-am gandit zilele trecute, sa vorbesc cu un preot, urmeaza maine sa merg la biserica, am perioade in care ma simt mai bine... si incerc sa ma adun si sa imi fac planuri de viitor... dar am asa unele momente in care se spulbera tot, si simt ca si cum as lua-o de la inceput... oricum... incerc sa ma conving singura... ca acelea sunt doar momente... si ca intr-o zi vor disparea. Stiu ca fuga nu este o solutie dar pt moment asta imi doresc sa plec de aici, sa nu mai vad, sa nu mai stiu... undeva sa o pot lua de la inceput...sa imi gasesc un loc de munca, si sa imi fac din nou un rost... cu ajutorul lui Dumnezeu voi iesi din asta...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ana...
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ana...
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
daniela807 (acum 12 ani)

buna.stai linistita nu te mai agata de nici o amintire si incearca sa iti ocupi timpul cu ceva ce nu ai mai facut pana acum.te intelg, si eu am avut o relatie de 9 ani si mi-au trebuit 2 ani ca sa imi revin, dar cu ajutorul lui dumnezeu iti va trece.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de daniela807
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de daniela807
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
flory82 (acum 12 ani)

draga mea stiu ca iti este greu acum e normal iar daca iti continui viata intr-un loc nou nu inseamna fuga ,e doar un nou inceput,se spune ca fiecare om are in viata un zid pe care trebuie sa il treaca .acesta se pare ca este zidul tau.nu dispera si ai incredere ca o sa fii bine sant sigura de asta .vb cu un preot spune-i prin ce treci si el te va sfatui ce sa faci mai departe.eu cand imi era greu mergeam la biserica vb cu un preot caruia ii multumesc toata viata pentru ajutorul dat.ce m-a impresionat cel mai mult e ca am mai fost la preoti si m-au sfatuit contra cost sa spun si e drept ca nici nu m-au ajutat .dar acest preot a refuzat banii atat mi-a cerut sa am incredere in DUMNEZEU si voi fii bine.eu sper sa ne auzim cu bine si te rog nu uita ca toate trec dar trebuie sa ai rabdare si incredere in tine si in CEL de sus.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.