Clickmed
programare rapida la medic

Am sau nu am raspuns medic

Hernie de disc
Intrebare postata de VladTepes cu 12 ani in urma

Buna seara! De doua luni am dureri de spate, nu tot timpul, doar din cand in cand. Am si o senzatie ciudata, ca o arsura pe coapsa dreapta. Poate fi hernie de disc? Am fost la specialist si mi-a zis ca am doar scolioza, dar nu mi-a facut radiografie. M-am tot uitat pe internet si simptomele mele sunt cele pentru hernie de disc, nu pentru scolioza. Doctorul specialist m-a pus sa merg pe varfuri, pe calcaie, m-am dus fara probleme, dupa care mi-a spus sa-mi dau papucii si sosetele jos si sa ma intind in pat, m-am pus in pat, mi-a zis sa ridic piciorul drept, dupa care stangul, n-am avut dureri deloc, dupa care mi-a dat cu un ciocanele peste talpa si peste genunchi! Sa am incredere in doctorul respectiv, sau sa incerc si altundeva? Mentionez ca i-a venit sa rada cand i-am spus ca s-ar putea sa am hernie de disc si cand i-am explicat ca de ce am arsurile pe picior, i-am zis ca nu din cauza ca-mi apasa ceva pe terminatiile nervoase al unui nerv si mi-a raspuns categoric, NU! Va multumesc mult si astept raspuns!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am sau nu am"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

VladTeoes (acum 12 ani)

Nu-mi raspunde nimeni! Va rog, am nevoie de un raspuns!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

examenul clinic efectuat nu indica prezenta unei radiculopatii de compresie. aceasta apare in cazul existentei unei hernii de disc (hernierea nucleului pulpos al discului intervertebral ce compreseaza maduva spinarii sau o radacina a nervilor din plexul lombar ). cand apare arsura? provine din durerea de spate? este de sine statatoare, doare la compresiune? poate fi o bursita.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Hernie de disc.

Inscrie-te aici!
VladTepes (acum 12 ani)

Apare aleatoriu, apare si cand ma ridic de pe scaun, si cand stau intins pe pat.

Eram intins pe spate in pat si am stranutat, de la stranut am simtit o arsura in zona lombara a spatelui dupa care a radiat pe piciore arsura respectiva, de la sold in jos, pana la genunchi, iar cateva zile am simtit arsura si pe coapsa stanga! Asta se intampla acuma 2 saptamani!. Am mai stranutat de atunci, dar am avut grija sa nu stranut stand pe spate, am stat to timpul in picioare sau pe fund sau pe o parte, pentru ca am observat ca atunci cand stranut stand intins pe spate in pat e problema!

Totusi, de cand mi-a spus doctorul ca nu am hernie de disc ma simt mult mai bine, rar mai simt arsuri la picior, iar durerile de spate au disparut. A fost ceva si psihologic, o mica depresie, anxietate si astea ar fi putut agrava simptomele pe care le aveam!

Daca durerile de spate sunt de la scolioza se poate sa radieze durerea inspre sold?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de VladTepes
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de VladTepes
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
corinuska (acum 12 ani)

si eu am hernie de disc si arsuri pe coapsa, nu mereu, dar se intampla la stat indelungat in pozitia sezut.
totodata, nici eu nu am probleme la mersul pe varfuri si pe calcaie desi hernia mea e maaare (dupa spusele neurochirugilor).
concluzia mea dupa numeroase "research" hernia de disc este o afectiune comuna, dar atata de diferita precum suntem noi oamenii intre noi, asa ca eu te sfatuiesc sa mergi la inca un medic eventual sa iti faci si un rmn, pt ca e important sa descoperi din timp, chiar daca e vorba doar de o protuzie sa stii sa iti menajezi spatele.
medicii pe care ti recomand eu pe langa specilizarea de neurolog sunt balneologul si neurochirugul dupa ce faci rmn-ul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de corinuska
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de corinuska
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
adina74adina (acum 10 ani)

Am nascut in ianuarie 2013 de atunci am puternice dureri de spate am fost la medic dar cum alaptez mia dat unguient si pastile dar nu au efect pur si simplu ramin blocata de spate daca stau intinsa il legan pe cel mic pe picioare si nu ma mai pot ridica am dureri si daca stau pe o parte acum sa fie hernie de disc ????? multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.