Clickmed
programare rapida la medic

Intrebare raspuns medic

Boli de inima
Intrebare postata de djciobytl cu 12 ani in urma

De cam 2 luni am Anxietate si din cand in cand fac si atacuri de panica,fac tratament cu medicamente si la un psihoterapeut. De cand am asa zisa boala dar mai mult mintala am un ritm cardiac 60 65 cand stau in pat relaxat, am un Tensiometru digital care se pune la incheietura mainii si am facut un experiment l-am pus la mana si am mers prin casa am constatat ca am ajuns la o tensiune de 19 si 160 de batai e normal ???? la mers prin casa sa am atat???. Nu stiu eu cred ca inima mea a luato razna cand pun mana pe ea bate tare parca imi sare din mine cand urc un deal tot la fel parca sare din mine simt asa cum bate in coaste nu stiu poate asa era si inainte si nu mi-am dat seama am facut EKG si cica e ok dar nu stiu eu simt ca nu e ceva bine mie frica sa nu fac infart de la anxietatatea asta cand ma ea o criza. EKG l-am facut la medicul de familie o sa incerc sa merg si la un cardiolog am 19 ani nu cred ca inima mea sa oboseasca asa repede.... totul a inceput de sf. mihail si gavril cand am plecat cu masinile cu gasca spre o localitata si m-am speriat cand cineva a intra in noi ....de atunci am ramas cu panica asta anxietatea care ma macina::(:(:(( sofer-ul nostru era ok eu bausem vreo 2 beri si un pepsi casa ma revigorez

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Intrebare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

modalitatea de a masuta tensiunea arteriala este dupa 5-10 minute de repaus, la ambele brate.in mod obisnuit, in timpul activitatilor,emotiilor cresc valorile tensionale cat si ale pulsului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.