Clickmed
programare rapida la medic

Bună ziua raspuns medic

Diabetul zaharat
Intrebare postata de bu 508dfi cu 12 ani in urma

Am diabet zaharat tip 2 și i au siofor de 1000mg și amaril de 4 mg,în general glicemia este mare 230, de o săptămînă i au și spirulină 4 pastile pe zi 2 dimineata 2 după masă, întrebarea mea este: Spirulina mă poate ajuta să î mi scadă glicemia?Am mereu dureri de cap, am înteles că diabetul și tensiunea pot provoca accidentul vascular cerebral, cum mă poate ajuta spirulina ca să nu ajung să fac accident cerebral? Am cunoștinte care de de 2 ani este cu accident vascular, persoana este in vîrstă.Dar nu poate vorbii, m ai există vreo șansă pentru a se poutea recupera complet? Vă multumesc. Cristi, și aștept răspunsul dumneavoatră. Vă salut cu respect.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Bună ziua"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

spirulina este un suplimentar alimentar. ar fi bine sa monitorizati glicemia periodic, sa va consulte medicul diabetolog ce va ajusta dozele pentru a mentine glicemia in parametrii optimi (o glicemie crescuta constant va afecta microcirculatia si astfel vor suferi arterele, nervii periferici, ochii, ).
valorile mari ale tensiunii cresc tensiunea si in vasele creierului, de aceea apar durerile de cap (la ceafa) si exista riscul unor accidente ischemice tranzitorii sau de accident vascular cerebral.
o persoana ce a suferit un accident cerebral vascular poate beneficia de o recuperare neuromotorie (in serviciul medical de recuperare)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Diabetul zaharat.

Inscrie-te aici!
Advertisement
fitnesscoffee (acum 12 ani)

Si eu sunt diabetic tip II si pana in urma cu 3-4 luni tot pe la 230 se situa si nivelul glicemiei mele . Pe langa Siofor-1000mg eu mai iau :Daitab;Fitodiab;Glicemonorm.
Am reusit sa scad nivelul glicemiei pa la 160-170 de cand am inceput sa beau zilnic 2-3 cesti de "Fitness B-Fine Coffee . Aceasta este singura CAFEA 100% NATURALA din lume in amestec armonios cu plante(medicinale) si condimente naturale
Este rezultatul a peste 7 ani de cercetari si este produsa in Italia . Presedintele firmei producatoare este absolvent al Universitatii de Farmacie din Bologna.
In continutul ei intra cafea Arabica(80%) si Robusta(20%) ambele cu un grad mic de cofeinitate si 13 plante si condimente.
4 dintre plante si anume :
-Iarba de Bermuda ;
-Ienuparul;
-Papadia ;
-Mesteacanul ;
impreuna cu Scortisoara au capacitatea de a reduce nivelul de glucoza din fluxul sangvin .
Toate detaliile le poti gasi pe www.fitnesscoffee.ro .
Multa sanatate !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de fitnesscoffee
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de fitnesscoffee
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.