Clickmed
programare rapida la medic

Cosuri raspuns medic

Boli de piele
Intrebare postata de bvalga cu 12 ani in urma

Buna seara ! am si eu o intrebare in legatura cu niste probleme legate de ten, imi ies mereu cosuri pe fata si pe gat in aceleasi locuri care se inflameaza iar dupa ce nu mai sunt inflamate raman sub piele foarte tari si nu le pot scoate. si pe de alta parte am tenul foarte gras si-mi ies foarte multe puncte negre sau cosuri care nu le pot scoate.
ce trebuie sa fac ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cosuri"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

snickeritza (acum 12 ani)

in primul rand...du-te la dermatolog,la unul bun de preferinta,chiar daca poate e scump.in timp iti amortizezi cheltuiala dar se merita.si nu folosi cosmetice din comert ca nu rezolvi nimic ci chiar din contra.lasa cosurile in pace.daca le storci tot ce rezolvi imprastii infectia pe tot tenul.apoi poti incerca sa folosesti tratamente/masti facute acasa.cumpara plicuri de argila de la plafar,pune zeama de lamaie si o lingurita de miere,amesteca bine,sa nu fie nici prea tare nici prea moale si intinde-o pe fata,evita ochii si buzele,asteapta 30 min si apoi spala-te cu apa calduta.foloseste masca asta o data pe sapt.poti schimba incredientele,gen o sapt asa,sapt urmatoare in loc de argila poti pune 2/4 banana,sau altadata branza proaspata de vaci daca locuiesti la tara sau portocala/kiwi in loc de lamaie dar nu aglomera foarte multe incrediente.argila e foarte buna in absorbirea sebumului in exces,mierea/branza de vaci hidrateaza,lamaia are proprietati astrigente si usuca cosurile.nu-te trece acneea din senin dar macar iti simti pielea curata,mai luminoasa.schimba-ti prosopul si fata de perna la 2 zile.evita sa-ti lasi parul pe fata si sa-ti atingi fata cu mainile.apoi foloseste apa rece si un sapun neutru pt spalarea tenului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de snickeritza
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de snickeritza
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Medic Epuran MMedic Epuran este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Aş recomanda să cereţi şi sfatul unei cosmeticiene

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic Epuran
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic Epuran
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli de piele.

Inscrie-te aici!
nevermind (acum 12 ani)

Pt SNICKERITZA - Poti sa nu mai dai sfaturi la toate intrebarile?Pt ca ai un mare deficit in exprimare plus ca mai si gresesti gramatical.Limiteaza-te la comment-uri mai scurte ca sa fii sigura ca nu faci atatea greseli , ok?Mersi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Raluca Alexandra (acum 9 ani)

Eu de cand ma stiu am avut probleme cu tenul meu gras din cauza excesul de sebum. De cateva luni, am fost la doctor pentru ca nu se mai putea, imi apareau cosuri, puncte negre din cauza tenului si a excesului de sebum.
Doctorul mi-a dat pentru tenul meu un tratament de curatare cu o lotiune tonica naturala fara alcool, care contine ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) si hamamelis de la Thursday Plantation.
Inainte de lotiune tonica mi-a zis folosesc o spuma naturala de spalat de fata pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai, tot de la firma asta pentru o curatare buna a tenului.
Dupa cele 2 produse de curatare, ma dau tot de la firma asta la recomandarea doctorului cu Crema hidratanta naturala pentru fata cu arbore de ceai, ulei de măceșe si vitamina E.
Din cand am inceput tratamentul cu cele 2 produse de curatare a tenului, diferentele sunt vizibile. Tenul e mai curat iar cosuri sau puncte negre nu ai mai avut. Pentru mine sunt cele mai bune produse pe care le-am folosit vreodata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.