Clickmed
programare rapida la medic

Ce ar pute fi? raspuns medic

Accidentul vascular cerebral
Intrebare postata de [email protected] cu 12 ani in urma

Ma doare an partea stanga sus an spate apoi zona lombara de amandoua partile parca as avea o febra musculara cu durere mai ales an spate si membrele superioare unde pe membru inferior din dreapta am durerea care este pana la calcai apoi labele piciorelor mai ales dimineata si am un pik de tremor precizez ca an urma cu vrio 2 ani am simtit un deranj an calcaiul drep care cum trecea timpul se agraveaza sisimt aproape mereu mai am o durere de vrio 3 luni an partea stanga abdominala cu disturbi intestinali si cate odata ma trezesc cu un rau cu tremur si parca fac febra repede cand ,mie rau cr4detima nu mai suport nici nu stiu cum sa mai sufar tote aceste dureri stranii si nu mam mai liniste an corp ami sar muschiiu an tot corpul miscanduse peste tot ajutatima va rog ca medicul meu s zzice caq sant toate de la nervi e posibil? multumesc mult

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce ar pute fi?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Acuzele dvs sunt numeroase, trebuie putin sistematizate, ce va deranjeaza mai mult, caracterul lor, momentul aparitiei, ce declanseaza si ce anume imbunatateste durerea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Accidentul vascular cerebral.

Inscrie-te aici!
Advertisement
[email protected] (acum 12 ani)

multumesc frumos de sfat dar tocmai asta e nustiu de unde sa ancep ca eu primesc tratament xanax si de tensiune si tot rau ma simt am sa ancep cu un ecograf abdominar cred ca ar fi cel mai important multumesc ori cum pentru atentie tocmai ami trebuia un sfat de un specialist

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de [email protected]
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de [email protected]
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.