Clickmed
programare rapida la medic

Transpiratia

Boli de piele
Intrebare postata de ecaterina70131829 cu 12 ani in urma

Copil de 6 ani transpira tare in palma si la talpi ce ar putea avea

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Transpiratia"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

google (acum 12 ani)

Transpiratia abundenta a palmelor este un efect secundar al lipsei de calciu si fier. Este un semn al stresului si anxietatii si, daca vrei sa scapi de neplaceri, nu trebuie decat sa incerci sa te relaxezi putin.

Pentru ca nu exista un tratament medicamentos care sa reduca transpiratia abundenta a palmelor, poti opta pentru cateva metode simple si la-ndemana, cu efect imediat, informeaza goherbalremedies.com.

Servetelele umede nu vor lipsi din geanta ta. Stimuleaza circulatia periferica si sunt perfecte pentru indepartarea bacteriilor si a transpiratiei in exces de la nivelul palmelor. Vei evita astfel momentele jenante si vei putea strange cu fermitate mana oricui.

Alimentatia, cea mai eficienta metoda

O alimentatie echilibrata este foarte importanta pentru reducerea transpiratiei excesive a palmelor sau talpilor. Incearca sa inlocuiesti cafeaua zilnica cu ceaiul negru care are acelasi efect revigorant.

Alimentatia de tip fast food, dulciurile, snacks-urile si bauturile carbogazoase contribuie la aparitia transpiratiei excesive. Le poti inlocui insa cu legume si fructe proaspete, apa plata sau sucuri naturale.

Alimentele cu un continut bogat de iod nu sunt recomandate persoanelor care au aceasta problema. Ceapa alba, asparagusul sau broccoli au acest efect. Incearca sa reduci consumul lor si sa le inlocuiesti cu alimente bogate in calciu si fier.

Vor lipsi din alimentatia ta pentru un timp carnea de vita si curcan sau ficatul fiert. Pot fi inlocuite cu succes de carnea de pui sau porc, dar la gratar, pentru a nu fi bogate in grasimi.

Ceaiul de salvie este remediul perfect pentru excesul de transpiratie al palmelor. Folosit frecvent, el normalizeaza metabolismul, iar in timp problema va disparea complet. Spala dimineata si seara palmele cu ceai racit de salvie sau musetel si nu uita de dieta.

Folosirea metodelor naturiste pentru un timp indelungat poate fi o masura ineficienta, daca nu iti controlezi atent dieta.

Astfel, poti opta pentru spalarile frecvente cu ceaiuri care indeparteaza transpiratia in exces, dar metoda nu va avea rezultatele asteptate daca nu este dublata de o alimentatie corespunzatoare.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
google (acum 12 ani)

Scrie pe Google ''''''''transpiratia talpilor'''''''' sau ''''''''transpiratia palmelor'''''''' si gasesti mai multe informatii, recomandari.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
sfiriac laura (acum 10 ani)

am un copil de 10ani si transpira cind trranspira cam miroase desi face dus seara la culcare ce trebuie sa fac?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.