Clickmed
programare rapida la medic

Ce am defapt? raspuns medic

Meningita
Intrebare postata de Nykoollee7 cu 12 ani in urma

Buna ziua. Am o mare dilema in ceea ce privesc afectiunile la nivelul capului. Am dureri de cap constante ( am inceput sa ma obisnuiesc cu ele deoarece sunt aproape zilnice , chiar daca sunt insuportabile uneori ). Am facut RMN si am fost diagnosticata cu sinuzita ( destul de acuta, toate canaleale posibile fiind infundate , pana si in gingii ! ) si am urmat un tratament. Desi durerile s-au ameliorat acestea au fost prezente si vara , cand eram la mare de exemplu, si din cunostintele mele simptomele sinuzitei apar in prezenta frigului, iarna. Mi s-a descoperit si o alergie la cornet ( mi s-a facut o injectie in nas pt. tratarea acestei probleme ). Toate aceste lucruri s-au petrecut acum un an, insa si acum ma confrunt cu cefaleea. Un simptom neobisnuit este ca atunci cand alerg sau urc scarile ( fie si intr-un mod lent ) simt o presiune in cutia craniana ( ca si cand creierul meu s-ar "strange" ). Alt simptom care probabil in cazul meu a fost ignorat de doctori ( deoarece cum am precizat la RMN doctorul a fost total alarmat de sinuzita mea, nu aveam nici eliminari si canlele erau pline ) este ca pe parcursul a unui an , de aproximativ 5 ori in decursul noiembrie 2010 si pana in prezent ( interval estimativ ) momente in care prezentam o ameteala , cefalee isuportabila inainte si dupa ce pur si simplu mi se punea o ceata in ochii si vedeam vag ( vedeam numai in fata, in parti deloc ). Precizez ca am facut si examenul fundului de ochi si a iesit perfect. Nu mai inteleg! Ce am defapt? M-am gandit si la hipertensiune craniana dar nu stiu ce sa zic. Am nevoie neaaparata de un doctor care sa-mi spuna ce am pana la urma sau daca simptomele sunt adecvate tipurilor de afectiuni pe care le prezint. Momentan nu mai fac nici-un tratament , dar oricum pe tot parcurusul a cel putin 2 ani am aceste dureri insuportabile uneori ( la un moment dat imi venea sa plang de durere ! ).

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce am defapt?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Senzatia de greutate a capului, durerea de cap frontala, obstructia nazala (vocea nazonata, scurgeri nazale ) sunt manifestari ale unei sinuzite, depistata prin examenul RMN (acesta a fost efectuat pentru a identifica eventuale modficari cerebro-vasculare, dar nu este cazul dupa cum ati redat rezultatul RMN). Trebuie sa va consulte medicul ORL ca sa va indice tratamentul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Meningita.

Inscrie-te aici!
Xanthippa (acum 10 ani)

Nu e recomandat sa faci operatie pt. sinuzita, urmarile pot fi grave. Mai bine incearca aerosoli cu Propolis (vezi la ***). Si sa nu operezi nici cornetele, in caz de inflamatie, decat cel mult prin RADIOFRECVENTA! Pt. hidratarea mucoasei: Bepanthen (pt. eritem la bebelusi) si Propolis, unguent si aerosoli, de la Apimedica. De asemeni, ulei de Catina.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vladbb (acum 8 ani)

Buna !
Ma confrunt cu asta de aproape 3 ani si eu si sunt curios daca ai gasit tratamentul potrivit.
Sper sa imi raspunzi. Mersi!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de vladbb
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de vladbb
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.