Clickmed
programare rapida la medic

Insarcinata?

Sarcina
Intrebare postata de Istrati Cristian cu 12 ani in urma

Buna Ziua. Sotia mea a intrerupt anticonceptionalele (luate de 1 an) pe la jumatate de blister iar dupa vreo 7 zile am facut sex cu "risc" adika "la intrare" s-a "agatat" ceva (intelegeti). Au trecut 11 zile de la contactul cu risc si facand un test acesta a iesit negativ. Totusi mananca mai mult. iar ciclul dupa calculele ei trebuia sa ii vina pe 17 iar azi suntem in 22. ce sa credem.? Multumim.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Insarcinata?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

snickeritza (acum 12 ani)

???de ce nu scrieti pur si simplu romaneste???ce s-a agatat?mai asteptati o saptamana si sa refaca testul.oricum ar trebui sa fiti mai responsabili cu lucruri dintr-astea,nu e de joaca.dupa intreruperea anticonceptionalelor trebuie sa treaca macar 3 luni pana la conceperea unui copil sanatos.practic a intrerupt anticonceptionalele exact in perioada fertila..deci este posibil sa fie insarcinata.dar nu cred ca se manifesta atat de repede simptomele(pofta mai mare de mancare in cazul asta).daca peste 7 zile testul iasa pozitiv sa mearga la ginecolog si neaparat sa precizeze ce anticonceptionale/alte pastile a luat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de snickeritza
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de snickeritza
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.