Clickmed
programare rapida la medic

Fisa de consultatii

Legislatie medicala
Intrebare postata de HuangLong cu 12 ani in urma

Buna seara
Vreau sa va pun o intrebare. Ca pacient pot consulta fisa medicala pe care doctorul o intocmewste atunci cand ma consulta. De la 9 ani pana spre 13 facusem niste tratamente la spitalul Parhon, la Endogrine. Stiu ca medicul, cand te consulta, iti intocmeste o fisa (care nu stiu exact cum se numeste) in care iti trece evolutia ta. Acum cand bat spre 30 de ani as vrea sa stiu mai multe despre diagnosticele si tratamentele care mi s-au pus/dat atunci. Stiu ca suna ciudat, dar medicul meu considera ca eu trebuie sa astept afara din cabinet, iar el sa discute numai cu mama. De aceea nu stiu mai nimic despre acea perioada. Reluand de vreun an tratamentul, mi s-a pus un diagnostic diferit si un tratament diferit.

Daca as putea sa imi consult fisa, ce ar trebui sa fac? Cum ar trebui sa procedez? Cui ar trebui sa ma adresez?
Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Fisa de consultatii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Andreea (acum 12 ani)

Este inadmisibil asa ceva. Ce medic este acela care nu discuta direct cu pacientul, ci cu mama acestuia in conditiile in care pacientul are in jur de 30 de ani. Doar in cazul in care vorbim de o afectiune psihica.
Nu imi vine sa cred ca dvs. nu ati luat atitudine fata de acest comportament. Adresati-va acestui medic si spuneti-i ca dvs. sunteti pacientul si nu mama dvs. si ca aveti nevoie sa stiti exact evolutia bolii si detalii despre aceasta.
Imi provoaca repulsie sistemul medical din Romania si atitudinea unor medici. Uneori, regret ca mi-am dorit atat de mult sa fac parte din el. Iar dorinta mea a survenit tot in urma unui contact indelungat,din postura de pacienta,cu acest sistem infect.
In legatura cu fisele de acum 10-15 ani, nu cred ca acestea mai exista. Dar merita incercat. Duceti-va si vorbiti cu medicul in cauza. In mod normal aceste fise sunt centralizate, insa tinand cont de perioada mare de timp si de cum decurg lucrurile in tarisoara noastra, nu prea vad sorti de izbanda.
Sanatate va doresc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
HuangLong (acum 12 ani)

Andreea, multumesc pentru raspuns, dar in mesajul meu am scris:,, De la 9 ani pana spre 13 facusem niste tratamente..." Ce am povestit eu nu se intampla acum cand am aproape 30 de ani (defapt am 27) ci acum cel putin 14 ani, cand aveam 13 ani. Normal ca acum nici nu s-ar mai pune problema asta. Ma duc singur la medic, nu mai am nevoie de mediatori.
Dar chiar si asa era anormal, trebuia sa fi discutat si cu mine aceste lucruri care ma vizau direct.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de HuangLong
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de HuangLong
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
elena (acum 10 ani)

ce mai faci? nbdxc52452

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.