Clickmed
programare rapida la medic

As avea nevoie de un sfat raspuns medic

Diverse
Intrebare postata de floricica12345768 cu 12 ani in urma

Buna seara,as avea si eu nevoie de un sfat !
Acum 3 ani, cand eram in liceu pe clasa a 12-a a aparut un simptom tare ciudat! Dintr-o data ma apuca o durere de piept dupa care aveam ca si un fel de viziune, doar ca erau ca si cum ar fi amintiri, lucruri simple cum ar fi o discutie cu cineva,sau un eveniment doar ca persoanele care apareau erau necunosti, nu ii cunosteam ,respectiv evenimentele nu au avut niciodata loc! toata aceasta intamplare dura cateva secunde, cam vreo 10 sec dupa care aparea o durere insuportabila de cap!
Atunci au avut loc cam vreo 5 intamplari de genul, dupa care au incetat,timp de 3 ani! In vara acestui an au revenit! in vara s-a intamplat doar o singura data, dar acum de in ultimele doua saptamani am avut parte cam de vre-o 4 asemenea situatii! Acum sunt in ultimul an de facultate! As dori daca se poate sa imi dati cateva sfaturi, ce e de facut!
Va multumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "As avea nevoie de un sfat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

descrieti putin durerea in piept. cand apare? este precipitata de un anumit factor? este ameliorata de un anumit factor? o puteti localiza precis? locul precizat este dureros daca apasati ? cum doare?
pentru a exclude un factor cardiac, pulmonar, ar fi bine de efectuat o electrocardiograma, o radiografie pulmonara. e posibil sa fie vorba de o costocondrita.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Diverse.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Mihaela22120678 (acum 12 ani)

In legatura cu viziunile de care spuneti trebuie sa mergeti la un neurolog, sa faceti eventual un RMN cerebral si o EEG (electroencefalograma), caci pot fi unele forme de crize epileptice cu astfel de manifestari. Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Mihaela22120678
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Mihaela22120678
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.