Clickmed
programare rapida la medic

E. coli raspuns medic

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de ra1uca cu 12 ani in urma

Buna ziua, am o problema care dureaza de ceva timp.. Prima data cand mi-am dat seama de acel miros neplacut m-am dus la un medic care a recoltat secretie pentru examen, dar tot atunci mi-a dat un tratament pentru mine si prietenul meu.In afara de ovule si creme pentru mine, ne-a prescris sa luam un antibiotic fff tare care nu mai stiu cum se numea, stiu doar ca erau 4 pastile intr-o cutie si trebuia sa le luam pe toate 4 odata si sa repetam peste o saptamana. Bun, am urmat acest tratament, dupa care l-am tot sunat sa aflu si rezultatele analizelor, dar nu a mai raspuns. Dupa o vreme, am constatat totusi ca problemele reapar. Am fost la alt medic, care nu mi-a dat niciun tratament pana nu am aflat rezultatele, care indicau aparitia bacteriei E. coli.. Si pe foaia cu analize apareau antibioticele la care respectiva bacterie era sensibila, printre acestea aflandu-se Cyprinol si Gentamicina. Am luat ciprinol doar eu, asa mi-a spus medicul, apoi am repetat tratamentul si nimic. Ulterior, am facut otita si am luat din nou ciprinol si gentamicina injectabil, deci practic cam de 4 ori am incercat sa scap de bacterie si nu am reusit.. Ce se intampla? Ce ma sfatuiti?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "E. coli"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Inteleg ca ati efectuat un examen ginecologic initial, dupa care ati efectuat un examen de urina? Sau frotiu cito-vaginal?. O infectie urinara cu E.Coli se poate trata cu antibiotice din clasa fluroquinolonelor (ciprofloxacin-ciprinol) cu controlul uroculturii la 7 zile de la ultima zi de tratament. E coli este o bacterie provenita din mediul intestinal. O infectie urinara este favorizata de constipatie, actul sexual, igiena deficitara, calculi renali.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli cu transmitere sexuala.

Inscrie-te aici!
ra1uca (acum 12 ani)

Am facut un examen al secretiei vaginale, dar pe respectivul medic nu am reusit sa il mai contactez pentru a afla rezultatul. Am repetat examenul secretiei vaginale la alt cabinet si bacteria depistata a fost E. coli.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ra1uca
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ra1uca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
laura (acum 12 ani)

Bine ar fi sa gasesti un medic care sa-ti prescrie niste ovule, care sa le prepari la farmacie,sau sa propui tu si sa-ti adauge antibioticul respectiv in compozitia ovulelor,au un efect mult ma eficient local,am avut si eu e coli si am scapat cu aceste ovule..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cristina (acum 11 ani)

buna ziua as avea si eu o nelamurire ,am ramas gravida am facut analize si eco si la analize la papanicolau am avut clasa 2 cu redusa inflamatie micotica cucandida albicaus ,cand am fost sa mi fac dublu test mi s a spus ca copilul nu mai are puls si trebuie sa il dau afara .acum mi s a dat sa iau un tratament cu ciprinol antibiotice si dupa aceea sa mai repet iarasi analizele si dupa aceea daca ies bune sa mai incerc sa raman

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.