Clickmed
programare rapida la medic

Am facut unrmn si nu mia fost explicat,va rog mult daca ma puteti ajuta raspuns medic

Hernie de disc
Intrebare postata de ciuntu cu 12 ani in urma

Rezultatu rmnului este urmatoru;-pastrarea axului fiziologic an plan sagital a coloanei lombare;fara modificari de ax an plan coronal sau de aliniament vertebral,discurile intervertebrale cu dimensiuni normale si semnal normal.fara modificari de forma si semnal la nivelul vertebrelor lombare-la nivelul L3-L4 debord discal necompresiv-la nivelul discului L4-L5 minim debord discal tangent la sacul dural fara conflict disco-radicular-la nivelul disculuiL5-S1 debord discal circumferential t la sacul dural si la ambele radacini L5 extra foraminal-dimensiuni normale si semnal normal al grasimii de la nivelul gaurilor de conjugare-dimensiuni normale ale canalului rahidian-fara anomalii de semnal la nivelul conului medular sau fillum terminale-fara modificari la nivelul articulatiilor interpofizare

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am facut unrmn si nu mia fost explicat,va rog mult daca ma puteti ajuta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

rezultatul nu indica existenta unor compresiuni nervoase la nivelul coloanei lombare. in contextul existentei durerilor la nivelul coloanei lombare, ar fi indicata fizioterapia , tratamentul cu antiniflamatoare nonsteroidiene (functiede toleranta si afectiunile asociate), antialgice, musculorelaxante.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Hernie de disc.

Inscrie-te aici!
ciuntu (acum 12 ani)

va mutumesc din suflet pt raspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ciuntu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ciuntu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ciuntu (acum 12 ani)

va multumesc mult pt raspuns la mesaj dar mai am o problema grava din punctu meu de vedere si va rog cu disperare sa ma autati.An anul 2008 ,29.01.am avut un episod neplacut.Mam simtit foarte rau si am fost diagnosticata de screloza multipla.Dupa cateva luni iar aveam ameteli si ma dureau picioarele si aveam mersu dificil mi sa dat tratament si ami reveneam pana an 3.11.2010.Atunci mia fost iar foarte rau stari de voma,ameteli mari,madurea carnea pe picioare angrozitori si simteam cum mi se umfla muschi la picioare jos.Am primit tratament am fost internata si am iesit cu diagnostic de neuroviroza,sm an observatie si sindrom vertiginos acut.Tot an

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ciuntu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ciuntu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ciuntu (acum 12 ani)

Tot an aceasi luna 15.11.2010 am fost iar internata la neurologie am fost iar trimisa la petrosani pt rmn si a iesit bine.atunci mi sa exclus diagnosticu de screloza si mi sa dat diagnosticul polineuropatie senzitiva de etiologie neprecizata si migrene.am duso binisor cu tratament iar pana an 10.05 2011 cand am fost trimisa la reumatologie pentru investigatii acolo mi sa dat diagnosticul de polimiozita,miopatie mitocondriala si polineuropatie senzitivi motorie.An14.09.2011am fost internata la cluj la sectia de reumatologie,acolo mi sau dat diagnosticele lombosciatica dreapta l5-s1.miopatie mitocondriala,sindrom vestibular nesistematizat,nistagmus orizonto girator stang.miopatie forte od.laringita cronica.An 10.11.2011 am fost internata tot la cluj la sectia de neurologie acolo mi sa dat diagnosticu de radiculopatie l5-s1 dreapta si anemie hipocroma microcitara.Dupa toate astea am venit la deva si trebuia sa merg la noi an judet la doamna doctor neurolog care sa ocupat de mine de la anceput.am facut si control la psihiatrie pentru tulburari de anxioase si atacuri de panica.am fost si la arad la un medic de recuperare si mi sa spus ca am fibriomialgie.Mi sa recomandat sa nu mai lucrez asa mult sa lucrez doar 4 ore,sa nu mai stau unde este mult aer conditionat si sa nu ma mai stresez.mi sa dat tratament fac acupunctura,masaj la spate ,masaj limfatic.Am nevoie disperata de ajutoru si andrumarea dumneavoastra.Eu am si o miopie mare la ochiul drept am minus 10,5 iar la stangul minus 1,25.Am fost la doctorul neurolog si am antrebat daca nu pot sami fac pensie de boala macar 6 luni sau 1 an sami mai revin umpic si sa reusesc sami caut alt servici si mi sa zis ca numa dupa 25 de ani de munca.Dar oare boala asteapta pana gat eu 25 ani?am si 2 copii nu stiu ce sa fac as avea nevoie de andrumarea cuiva.Va rog din suflet sa ma ajutati macar cu o andrumare ce sa fac unde sa ma duc.va multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ciuntu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ciuntu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.