Clickmed
programare rapida la medic

Eczema mamelonara sau pur si simplu Cancer? raspuns medic

Afectiuni ale sanilor
Intrebare postata de Ashe13 cu 12 ani in urma

De 5-6 ani prezint o "eczema mamelonara" aparuta initial sub forma unei mancarimi, iritatii si de aici aspectele sale tipice. Nu am avut niciodata scurgeri/sangerari, nu am simtit niciun nodul , nu am avut retroversiune mamara , doar mancarime, odata ce ma scarpinam pielea se irita tot mai mult pn ce devenea tare, "stransa" si ustura. In acesti ani de cand am "minunata" afectiune , am fost la un medic de 2x , primul in urma cu 4 ani , care mi-a prescris un tratament medicamentos + crema(care se facea pe comanda in farmacie) pentru timp de 2 sapt. Greseala mea a fost ca doar dupa 1 sapt de tratament , am intrerupt ,nah, am vazut ca dat roade, ma simteam bine, etc. Dupa luni si luni intregi , afectiunea a aparut din nou, desigur si am continuat sa tot aplic crema respectiva ori de cate ori aveam nevoie. De curand am fost la un alt dermatolog , care in doar 20 de secunde s-a uitat la mn si mi-a prescris un unguent - Lop***ad - cu care sa-mi dau, trecand ca si diagniostic ''eczema mamelonara".

Am citit anumite chestii si am aflat de Boala Paget a sanului, am vazut ca simptomele sunt relativ similare si am cazut pe ganduri. O sa consult un specialist, dar nu stiu la care sa ma duc mai intai : dermatolog sau ecograf/oncolog ? In speranta ca-mi veti lua in considerare acest mesaj, astept pareri/comentarii/sfaturi sau alte informatii relevante si care-mi pot fi de ajutor, macar ca si punct orientativ. Chiar as avea nevoie.

Va multumesc !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Eczema mamelonara sau pur si simplu Cancer?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Ar fi necesar consultul unui medic ginecolog ce va efectua examenul obiectiv (depisteaza existenta eroziunii si caracterele sale evolutive), va indica eventual o mamografie si biopsie mamelonara .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Afectiuni ale sanilor.

Inscrie-te aici!
Advertisement
CarmenG (acum 12 ani)

Incercati medicina cuantica.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de CarmenG
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de CarmenG
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pasare daniela (acum 7 ani)

Am si eu un băiat de 8luni Si eu mă duc cu el de 2ori pe săptămână la maternitate si i ia sânge de când l-am născut mă duc cu el Si mi-a spus că are un microb în sânge pentru a elimina microbu in sânge nu se da nici un tratament ce trebuie sa fac dațim un sfat va rog..

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
taconni (acum 7 ani)

Buna seara, ma confrunt cu aceeasi problema la un san, de vreo 4 ani. Initial am avut impresia ca am facut o eczema de la sutien sau dermatita de contact, medicul dermatolog mi-a prescris o alifie preparata in farmacie si mi-a trecut pentru o perioada. Dupa ceva timp a aparut, evit sa ma scarpin pentru ca sa nu se extinda. Nu stiu ce sa mai cred, este eczema sau altceva ? Despre boala Paget am citit chiar cand mi-a aparut aceasta eczema si am plans o noapte cu gandul ca poate am cancer, medicul dermatolog m-a linistit insa acum nu stiu ce sa mai cred, dupa 4 ani tot nu mi-a trecut. Mentionez ca am 48 de ani, si sunt la menopauza. Vroiam sa stiu ce analize ati facut pentru ca si eu simt ca trebuie sa merg mai departe dar nu stiu de unde sa incep.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de taconni
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de taconni
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.