Clickmed
programare rapida la medic

Acqua de sirmione-acqua termale sulfurea

Sinuzita
Intrebare postata de catalinig cu 12 ani in urma

Medicul ORL i-a prescris copilului meu ,,acqua de sirmione'''' datorita mucoasei nazale inflamate. Medicamentul l-am achizitionat din Italia , acesta nefabricindu-se in Romania.Problema e ca nu am gasit in cutie nici un prospect pentru a sti modul de administrare (este de fapt un spray, dar nu stiu de cite ori pe zi sa-l administrez, si ce perioada).Pe reteta nu a specificat modul de utilizare asa cum sintem noi pacientii obisnuiti.
O alta problema cu care ma confrunt , si pentru care am imperios nevoie de un sfat:: in urma unui exudat , copilul a fost depistat cu stafilococ auriu(pe amigdale).In momentul de fata el e bine, nu face febra , deci nu prezinta nici un simtom pentru care sa-i administrez antibioticul corespunzator. Nu stiu cum sa procedez. Un medic mi-a sugerat sa-i dau totusi antibiotic. Insa eu am retineri , pentru ca copilul meu pina acum 3 luni si doua saptamini , a consumat antibiotice cu o frecventa uluitoare (totusi, de fiecare data la initiativa medicului, si cred eu , cu motive justificate-otite , amigdalite, pneumonie, febra foarte mare care nu ceda la antitermice si care culmina cu convulsiile , dar spre norocul meu nu au avut consecinte neurologice).
Este record in viata baietelului meu ( de 3 ani proaspat impliniti)ca timp de aproape 4 luni sa nu -mi raceasca. Mi se pare pacat sa intervin tocmai acum , cind pare a fi un copil sanatos.
Ce ma sfatuiti sa fac ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Acqua de sirmione-acqua termale sulfurea"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

cristina (acum 12 ani)

mai bine faci ce spune medicul pt ca stafilococul auriu e raspunzator de multe probl in organism informeaza-te despre stafilococ eu dabia acum am aflat ca traiesc (am 30 ani)cu o bacterie in nas care nu am putut sa scap de ea chiar daca am luat antibiotic dupa cum spune antibiograma inceraca si tratamente naturiste multa sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
mih63 (acum 12 ani)

poti incerca si capsio kids, e apa saracita in deuteriu, sare de la marea moarta si salvie. si mie mi l-a recomandat medicul pentru copil si iti garantez ca merge. Cauta pe capsio.eu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.