Clickmed
programare rapida la medic

Doi medici, doua tratamente diferite

Afectiuni oculare
Intrebare postata de DianaAmaliaDiana cu 12 ani in urma

Buna ziua! Mă numesc Diana şi am 20 de ani. Port ochelari de aproximativ 15 ani cu dioptrii destul de mari. In urma penultimului consult oftalmologic am primit pentru ochiul drept 0,75, iar pentru ochiul stang 3, ambele valori fiind cu plus. Astăzi am fost la oftalmologie din nou deoarece intenţionam a-mi schimba ramele. Şi cum nu aveam analizele anterioare am rugat să mi se facă un consult de la A la Z. Spre surprinderea mea, doamna doctor care m-a consultat azi, mi-a spus că sufăr de astigmatism ereditar şi că nu am nevoie de ochelari şi nici nu trebuia să port până acum, că îmi poate da un maxim de 0,5. Am insistat să-mi pună diverse lentile ca să-mi dau seama de faptul că nu mă ajută orice lentila. Mi-a spus că ochiul meu drept e perfect sănătos şi că nu am nevoie de ochelari, că nicio lentilă pentru ochiul stâng nu o să mă ajute. Sincer sunt şocată şi nu mai inteleg nimic. Un doctor îmi spune că trebuie sa port ochelari, altul că nu.Care este părerea dumneavoastră în acest caz? Vă mulţumesc frumos!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Doi medici, doua tratamente diferite"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.