Clickmed
programare rapida la medic

Boala piele

Boli de piele
Intrebare postata de addyr cu 12 ani in urma

Bunaseara!va scriu de pe contul prietenului meu. am si eu o problema....de catea zile mi-au aparut pe maini, degetele de la maini si de la picioare niste bubite mici, putin rosii, mai mult de culoarea pielii. Inante sa imi apara m-a mancat pielea de la maini si de la degetele picioarelor, iar dupa 0 zi sau 2 mi-au aparut respectivele bubite. M-a mancat pielea in locul unde au aparut, m-am mai scarpinat si am observat ca unele din ele s-au mai marit. La inceput erau mici, ca niste cosuri. Unele s-au marit (4), restul sunt mici. Acum nu ma mai mananca asa de rau, simt din cand in cand mancarime. In acelasi timp daca le ating sau strang mana in pumn , ma dor putin. Precizez ca la degetele de la piciorul drept mi-au aparut putine si acolo ma mananca. Aceste bubite mi-au aparut si prin aprilie...atunci mi-am dat cu crema de galbenele si mi-au disparut dupa 2-3 saptamani...pielea a ramas rosie unde au fost ele. Acum si buzele ma dor usor...simt o usoara usturime La frig sau in apa rece bubitele isi schimba putin culoarea, se invinetesc putin, iar pe mine ma trece o stare de tremurat si frig. Am mai multe pe mana dreapta, pe dosul mainii si al degetelor. Pe dosul mainilor sunt mai multe, dar sunt cateva si in palma. Pe palma sunt mai mici. Va rog din suflet sa imi ziceti despre ce ar fi vorba in cazul meu. Va multumesc din suflet! O seara buna!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Boala piele"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

stella (acum 10 ani)

poate cineva sa ma ajute ? mai bine de cinci ani l-mi ard palmele si talpile de la picioare . deasupra degetului mic de la maini mi s-a lnrosit palma , dupa un timp si partea laterala de la picioare . am facut foarte multe analize , nu cred ca exista un specialist la care nu am fost. di punctul lor de vedere , daca analizele sant bune nu ai nimic . si totusi trebuie sa fie ceva . ma ard si ma dor , sant chiar disperata . daca cineva sa confruntat cu o asemenea problema si a gasit solutia ,va rog din suflet ajutati-ma si pe mine . va multumesc .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.