Clickmed
programare rapida la medic

Recidiva cancerului raspuns medic

Cancer
Intrebare postata de stela-stela cu 12 ani in urma

Buna ziua in urma cu 5 ani mi-a fost casit un chist ovarian suspect de cancer..ma pus sa fac CA125 si a iesit 67...mi sa spus ca sunt suspecta de cancer..la operatia laparoscopica mi sa scos ovarul si trompa dreapta, , , , , , , patologia a fost de chistadenom papilifer borden-line ovarian drept cu zone de chistadenocarcinom inalt diferentiat (G1). a urmat dupa prima operatie 6 serii de chimioterapie si pe urma si cea de a doua operatie la cerere de scoatere a uterului si a celuilalt ovar si trompa, , , , , , , , , , , , , , oare am facut bine??????mai exista sanse pe viitor sa reapara cancerul in alta parte???????

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Recidiva cancerului"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Se poate realiza o monitorizare anuala prin examen clinic anual, ecografie abdominala, dozarea markerilor tumorali (CA 125, CA 19-9), indicate de medicul curant .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Cancer.

Inscrie-te aici!
Advertisement
mihaiela (acum 8 ani)

buna ziua . mama in varsta de 52 de ani a fost operata de adenocarcinom papilar seros de ovar, anul trecut in aprilie . markerii k 125 dupa operatie erau 30 (valorile normale erau intre 0 - 35).a facut chimioterapie 6 sedinte 1 la 3 saptamani .desi valorile markerului au scazut la 14 dar dupa ultima sedinta a crescut la 16 ,a facut remeneu dupa chimioterapie si a zis k nu are recidiva nici metastaze. acu 3 luni cand a fost la control la oncologie markerul era 18 la consultatie nu i-a zis nimic d-mna doctor a chemat-o la control in septebrie. mama a mers azi k sa-si faca un ecograf si i-a zis k e o posibila recidiva pe locul unde a fost tumoarea si analiza marker era 20.02 creste cu cate 2 procente k-am la cate 3 luni . este o posibila recidivare ?
`

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.