Clickmed
programare rapida la medic

Vreau si eu un bebe raspuns medic

Infertilitate feminina
Intrebare postata de ramona421 cu 12 ani in urma

Acum un an de zile am avut o sarcina extrauterina si de doua luni de zile incercam sa facem un bebe dar nimic iar doctorul luna aceasta mi a prescris sa iau clostilbegyt si nu stiu ce sa fac ca am inteles ca poate avea alte repercursiunu.va rog dati mi si mie un raspuns ce sa fac.va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vreau si eu un bebe"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Clostilbegyt face parte din grupa stimulantelor sintetice ale ovulatiei (medicamente cu actiune asupra dezvoltarii ovulului si eliberarea sa din ovare). El este indicat in cazul unor afectiuni ale ovarelor precum si dupa o administrare indelungata a contraceptivelor orale.
Sarcina extrauterina presupune ca oul fertilizat (zigotul) sa se implanteze pe o suprafata din afara uterului (intr-una din trompele uterine, la nivelul ovarului, cervixului -partea inferioara a uterului sau in interiorul abdomenului).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Infertilitate feminina.

Inscrie-te aici!
Advertisement
antioxidanti (acum 12 ani)

Problema infertilitatii nu este usoara, este greu de diagnosticat si de obicei fara solutie, pentru ca nu se lucreaza pe CAUZA, care in majoritatea cazurilor este lipsa de vitalitate a celulelor noastre! De aceea aparent "totul este in regula", dar de fapt nu este verificata si controlata starea organismului, a sistemului imunitar si starea generala de sanatate. In cazul si mai grav se incearca tot felul de solutii, cu efecte secundare, care fac mai mult rau decat bine. De costuri sa nici nu vorbim...De 17 ani ma ocup de problema antioxidantilor si a sistemului imunitar, iar de 7 ani folosesc in exclusivitate produsele Nu Skin cu rezultate extraordinare si in tratamentul infertilitatii. Am un caz rezolvat la care doamna a fost pana-n Elvetia, unde s-a dat verdictul ca nu va avea copil niciodata si dupa 6 luni de Lifepak( luata pentru o cardiopatie ischemica) a ramas insarcinata. Am si un caz al unui cuplu care dorea al doilea copil cu orice pret, de 18 ani, care a si sosit dupa 4 luni de tratament cu Lifepak si Optimum Omega, luata de amandoi. Aceste doua cazuri sunt doar cazuri extreme! Va rog sa cititi despre companie si produse pe www.antioxidanti.com si nu ezitati sa luati legatura cu mine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de antioxidanti
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de antioxidanti
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
bianca (acum 8 ani)

Buna ziua eu incerc sa Raman insarcinara de 3 ani, am fost la medicul ginecolog si mi-a prescris sa iau clostilbegit din a cincea zi a cm. Este a 3 a Luna de cand iau si tot nimica si lucram din greu😊

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.