Clickmed
programare rapida la medic

Cadere, inconstienta... raspuns medic

Diverse
Intrebare postata de Marius_EMI cu 12 ani in urma

Bun gasit! Chiar cu cateva minute inainte de a cauta un raspuns, asta insemnand pe la 01:00 AM, ora Angliei, cumnatul meu, in varsta de 31 de ani, a suferit o cadere totala, pana acolo ca s-a prabusit la podea, inconstient. Ingrozit de duduitul care s-a produs chiar langa patul meu, am tresarit ca fript si dupa un "soc", am inceput sa trag de el ca sa -l reanimez. Mi-a vorbit foarte slabit, incuviintand ca e "OK", iar eu, crezandu-l, am incercat doar sa-l ajut sa se ridice. Imediat a cazut din nou, dar, de data aceasta am apucat sa-l prind de mana, ajutandu-l sa cada, de data aceasta pe pat. Dupa aceste doua incidente, a stat vreo 10 minute intins pe pat, ca sa i se raceasca corpul. Mi-a cerut un paracetamol, ca atat aveam, dupa care m-a rugat sa-l acopar. Am putut sa observ frisoanele care l-au apucat imediat dupa ce a baut apa.... Tin sa mai precizez ca nu este la prima "abadere"de felul acesta.
Alte cateva indicii, care cred ca v-ar putea ajuta sa-i gasiti mai repede si mai sigur diagnosticul, ar fi: la 1.78, are doar 64 Kg. In pofida acestor semnalmente, are pofta la mancare si mananca bine.

Intrebarea mea MARINIMOASA, ar fi evident : care este CAUZA acestor perturbatii, la acest tanar si cum ar putea fi prevenite, pe viitor ? Doamne, fereste! Poate sa cada pe scarile de beton, in timp ce coboara sculele, la masina, etc. Cu alte cuvinte, oo astfel de cadere ii poate fi FATALA, Si nu este exclus ca nu il apuce o astfel de cadere in trafic, la volan,

CE SFATURI AVETI ?

Va multumesc si Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cadere, inconstienta..."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Iuli (acum 12 ani)

Numai un medic neurolog va poate raspunde la intrebare, restul fiind doar presupuneri. Ar putea fi un fel de criza de epilepsie, stare de lipotimie, multe. Cert este ca trebuie investigat atent.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

va sfatuiesc sa apelati la consultul de specialitate al unui medic neurolog , pentru a stabili natura acestor sincope (pierderea constientei).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Diverse.

Inscrie-te aici!
Mihaela22120678 (acum 12 ani)

Poate sa fie si de natura cardiaca, deci trebuie vazut si de un cardiolog. Nu e usor de stabilit cauza acestor pierderi de constienta... Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Mihaela22120678
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Mihaela22120678
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.