Clickmed
programare rapida la medic

Pot scapa de stafilococul auriu? raspuns medic

Streptococi, stafilococi si alte bacterii
Intrebare postata de Gabriel4028254 cu 12 ani in urma

Acum cateva luni am fost diagnosticat cu stafilococ auriu in gat, am facut un tratament cu antibiotice prescris de medic dar nici un rezultat. Din cate am citit pe internet si m-am informat se scapa cam greu de asa ceva, am citit ca o alta solutie ar fi ceva naturist, fara antibiotice. Ce imi recomandati? S-au sa ma indrumati spre vreo clinica din Timisoara unde pot gasi un medic bun.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pot scapa de stafilococul auriu?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Emil Otesteanu MDr. Emil Otesteanu este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Daca este vorba de o adeno-amigdalita cronica si purtator de Stafilococ aureu ce nu cedeaza la tratamentul antibiotic si doriti la Timisoara,ar fi bine sa fiti trimis cu un bilet din partea medicului de familie la Clinica de ORL din Timisoara condusa de prof Dr. Cotulbea Stan ( langa Posta mare ) Sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.