Clickmed
programare rapida la medic

Cine ma poate ajuta..? raspuns medic

Boli genitale masculine
Intrebare postata de junk3ru cu 12 ani in urma

Buna... acum un an jumate am facut sex neprotejat cu o tipa. si sex oral si sex normal cum se zice. am luat un herpes genital si am facut si o infectie atunci (medicul mi-a zis ca e de la sexul oral- nu mai stiu exact cum a zis). de atunci tot trag, imi recidiveaza. cam in primele 6-8 luni mi-a aparut de vreo 3 ori si mai mai nou imi tot reapar simtomele herpesului genital ( acele bubite cu eruptie, usturime, etc..) cam odata pe luna. am fost la zeci de medici, enorm de multi bani pe tratamente, pastile, unguente.. eu am avut si o hepatita A acum 6 ani si de la tratamentul ptr herpes mi-am distrus si ficatul. nu mai pot lua pastilele ca de fiecare data ma doare ficatul. cu nervii sunt la pamant, nu pot avea o relatie ca... imi tot recidiveaza boala si nu stiu cum ar reactiona persoana de langa mine. mi-e rusine... mi-e rusine de mine in primul rand. ce pot sa fac? un sfat, va rog!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cine ma poate ajuta..?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Iuli (acum 12 ani)

In primul rand folosesti prezervativ TOT TIMPUL. Intr-al doilea rand, herpesul apare la persoane cu imunitate prabusita. Primul gest este sa faci toate analizele pentru boli care pot determina asa ceva: anemie, leucemie, HIV etc. Daca totul e ok, atunci e necesara o schema de crestere a imunitatii de la medic. Degeaba tratezi herpesul daca imunutatea p***a il reactiveaza. Desigur, nu mai precizez nevoia de odihna, mancatul sanatos, miscarea, eliminarea alcoolului, a tutunului, a noptilor nedormite si, pe cat posibil a stresului, precum si abstinenta cat virusul e activ. Pacat ca ai ajuns in situatia asta, cu 3 lei dati pe un prezervativ se evita toata situatia asta. Dar o sa fie bine. Multa grija de acum inainte si multa sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
junk3ru (acum 12 ani)

pentru mine prezervativul e ca buletinul, mereu la mine.. atunci can s-a intamplat, se terminasera si ce pot zice, am facut si fara.. greseala mea. intr-adevar, cu imunitatea sunt la pamant. am facut tot felul de analize la sange, tot felul de teste cu senzori si nebunii de astea. nu asimilez calciu, vitamile, le elimin prin urina. si asta de cand eram mic. bun, atunci ptr imunitate, ce tratamente as putea face? noptile nu le pierd, alcool ocazional, odata pe luna sau chiar deloc, in schimb de tigari.. astea chiar nu am cum sa le las, fumez de mult timp, am incercat sa le las nu pot nici cu tratamente prin tot felul de programe de prin spitale, medici. este singurul viciu care-l am.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de junk3ru
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de junk3ru
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mdmandor (acum 12 ani)

Eu pentru imunitatea am mers la doctorul de familie si mia facut o injectie pe saptama tip de vreo 4 saptamani . si ai face bn sa faci si tu mai ales acum in perioada de toamna. Si eu am avut probleme tot cu herpesul dar cel simplex care apare la buza si injectile te ajutat . Dar acum depinde si de problema ta dar pt imunitate e bun ce tiam zis eu.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mdmandor
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mdmandor
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 12 ani)

Daca vrei sa fii sanatos si poate sa ai un copil sanatos intr-o zi, va trebui sa te lasi. Un om cu imunitatea ta nu are de ce sa fumeze. In primul rand fa analizele de care ti-am spus. Sunt diferite boli care pot da prabusiri imunitare. Daca nu ai ceva in mod special, adreseaza-te unui imunolog pt schema de crestere a imunitatii. Incearca la Babes. Repet, pana nu iti vei creste imunitatea, tratezi herpesul degeaba caci la prima "bresa" in imunitatea ta, el va reaparea. Nu lua vitamine de capul tau caci iti poti face mai rau. In alta ordine de idei, exista si farmacii sau supermarketuri non stop de unde puteai lua prezervative, sau puteai sa amani momentul, ca sa nu iti risti sanatatea. Pacat. Dar acum este tarziu pentru morala. De virusul herpetic oricum nu vei scapa, dar poti reduce pana la disparitie reactivarile, ceea ce este foarte important. Virusul activ se transmite, cel latent nu neparat. Fa asa cum ti-am spus si sigur ti se va imbunatati situatia.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Cristian Irina MDr. Cristian Irina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Buna ziua,
Va recomand sa consultati in continuare medicul specialist dermatolog, ce va indica tratementul antiviral adecvat, ori de cate ori revin simptomele herpesului genital. Se respectati o igiena locala, sa utilizati mijloace de contraceptie (prezervativul) si sa nu aveti realtii sexuale in puseu.
Pentru a evalua functia ficatului sa efectuati analizele anuale recomandate de medicul de familie.
De asemenea va recomanda sa apelati la un psiholog pentru psihoterapie .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cristian Irina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cristian Irina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.