Clickmed
programare rapida la medic

Nevoia de a urina des

Disfunctii sexuale feminine
Intrebare postata de thelovelygirl12345 cu 12 ani in urma

Buna ziua. Deci,acum o saptamana ,inainte sa-mi vina ciclul,am facut sex si a inceput sa ma usture,asa ca nu am mai continuat. Abia dupa ce mi-a trecut ciclul,a inceput sa ma usture si simteam nevoia sa urinez des. De o saptamana se intanmpla asta,urinez des,dar cu foarte putina urina. O tipa mai in varsta mi-a zis sa ma dau cu rivanol in zona genitala. Asa am facut si inca ma mai ustura,dar urinez odata la 3-4 ore. Va rog spuneti-mi si mie ce as putea avea si ce tratament as putea lua.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nevoia de a urina des"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Mary (acum 12 ani)

Este probabil o infectie urinara sau o cistita .iti recomand o urocultura adica cumperi un recipient steril de la farmacie si prima urina de dimineata dupa ce te speli putin in zona genitala primul jet il dai afara si apoi in recipient fara sa pui mana in el pt este steril la fel si cand pui capacul ti de deasupra si il duci la un laborator de analize ceri urocultura cu antibiograma si daca iese p***a te tratezi.la varsta ta de 14 ani probabil te feresti de mama ta mai ales ca ti-ai inceput viata sexuala .daca ai vreo cistita trebuie mers la medicul ginecolog asa ca tine legatura cu mama ta .iti recomand sa folosesti dupa ce duci analiza de urina ovule cervugid 1 pe seara in vagin macar 6 zile si nu face sex neprotejat informeazate pt ca sunt atatea boli care se iau .succes

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
marius (acum 8 ani)

Urinarea la 3-4 ore este normala.Eu cunosc o doctorita care urineaza la 2 ore si nu-si face probleme.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.