Clickmed
programare rapida la medic

Durere

Artrita
Intrebare postata de gogosica cu 12 ani in urma

Buna ziua ma numesc Mariana Zota am 40 ani,1.70,85kg si niste dureri de genunchi ,sold si spate uneori insuportabile.In urma cu 5 ani am fost diagnusticata in urma unui examen RMN cu amprenta hernie de disc,as dori cateva recomandari de tratament daca se poate,recunosc ca am evitat antiinflamatoriile de teama coplicatiilor.Mentionez ca durerile nu sunt continue.Va multumesc numai bine

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (9)

Iuli (acum 12 ani)

Prima recomandare este sa slabiti 15 kg. Va garantez ca va vor trece durerile ca prin minune.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
parerea mea (acum 12 ani)

S-au adunat cam multe. Luati in calcul si un consult reumatologic.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Anda Constantin (acum 12 ani)

Modul de folosire al Hologramelor PURE RELIEF

MOD DE FOLOSIRE:
1. Se pot utiliza mai multe “Holograme Transaparente CieAura Pure Relief” in acelasi timp.
2. Cel mai bine este sa folositi hologramele pe ambele parti ale zonei durereose.
3. Utilizarea optima este de 1-3 zile. Inlocuiti daca durerea revine.
4. Hologramele nu sunt transdermale; nici un medicament nu intra in corp.
5. Daca durerea continua, adaugati inca o holograma si lasati 24 de ore pentru ca holograma sa isi faca efectul.(in majoritatea cazurilor durerea dispare foarte repede).
6. Daca aveti o anumita medicamentatie, consultati medicul inainte de a le folosi.
7. Poate fi folosit si pe animale, cu acelasi efect.
8. Cele mai bune rezultate sunt obtinute atunci cand corpul este bine hidratat.
9. Nu tineti hologramele in buzunare, deoarece se activeaza cand vin in apropierea corpului, la mai putin de 1 cm.
10. Tineti-le departe de magneti puternici, deoarece acestia pot sterge hologramele.
11. Daca hologramele s-au udat si nu se mai pot lipi, le puteti fixa cu un plasture tip pansament punandu-l peste holograme.
12. Se poate dormi cu ele.

“Hologramele Transparente CieAura” pentru dureri reprezinta o tehnologie revolutionara care combina tratamentele homeopatice dezvoltate de peste 3000 de ani cu tehnologia secolului 21.
Echipamentul patentat CieAura implanteaza cu acuratete vibratii intrinseci in hologramele transparente.
Formulele implementate sunt programe multi procesurale a mai multor vibratii compuse, care sunt bazate pe studii homeopatice.
Produsul este efectiv o holograma programata, avansata, care “vorbeste” cu corpul tau.
Tot ce este in corpul tau vibreaza.
Hologramele lucreaza cu semnalele vibratilor din corp pentru a elibera de dureri si pentru a imbuna-tati procesul de vindecare.
Foarte des se poate intampla ca durerea sa dispara in cateva secunde.

“Hologramele Transparente” pentru durere “Pain Relief” se pot utilize pentru:
- Dureri de spate
- Dureri de cap (inclusiv migrene) si dureri de gat
- Dureri de genunchi, dureri de cot, dureri de incheietura, dureri de umar, dureri de glezna, dureri de sold, dureri de picior si multe alte dureri comune din corp
- Dureri musculare

Nu uitati:
Nu contin nici un fel de medicament, ca urmare nu exista efecte secundare!
Pentru informatii suplimentare, (cum ar fi sistemul de recompensare si comisioane, foarte INTERESANT), va stau la dispozitie :), sau, puteti sa va informati suplimentar si sa comandati direct de pe site-ul meu http://www.andaconstantin.cieaura.com
Tel mobil:0723.478.413/0758.135.789, adresa e-mail: [email protected];
Cu multa bafta in descoperirea unui remediu fenomenal.
Aminteşte-ţi să le zâmbeşti celor pe care-i iubeşti,
Toate cele bune,
Anda Constantin

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
horia (acum 12 ani)

Buna Mariana. Si eu am aceleasi probleme...doar ca este diferenta de inaltime si greutate la noi...eu am 192 si 111 kg....Aveam dureri la spate, genunchi, sold...Primul lucru pe care am incercat sa il fac a fost sa slabesc....de la 120 la 111 in 3 luni... Iar apoi, am inceput sa fac abdomene...si durerile aproape ca au incetat...Inainte nu puteam sa ma plimb nici 50 de metri fara sa ma opresc si sa stau (cum se spune la noi) guguli. Incearca. Toate cele bune

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ANDREI DAN (acum 12 ani)

POLIARTRITA, OSTEOARTRITA, ARTRITA REUMATOIDA, ARTROZA, GONARTROZA, COXARTROZA, SPONDILOZA LOMBARA SI CERVICALA
G7hA
În conformitate cu cele mai recente statistici, milioane de oameni suferă de diferite forme de artrită, reumatism sau osteoartrita. Toate formele de artrită împartasesc aceleasi simptome de durere severă, pierdere a mobilitătii si o diminuare a calitătii vietii. Se mai poate adăuga si faptul că ucigasul numărul unu de astăzi din lume rămâne tot boala cardiovasculară si există exces de medicamente farmacceutice si naturale realizate pentru a reduce severitatea acestor boli.
S-ar putea ca un medicament nutritiv numit colagen de tip II să amelioreze ambele boli într-un mod eficient? Siguranta devine întotdeauna o problemă. Medicamentele moderne cum ar fi antiinflamatoriile fără steroizi (NSAIDS) pot cauza sângerări ascunse, ulcere si chiar efecte ce amenintă viata. Alte studii includ medicamente naturale cum ar fi ulei de peste (ficat), fenialanină DI si cartilaj de rechin. Se poate dovedi că o mare promisiune de ameliorare atât a artritei cât si a bolilor de inimă sunt componentele naturale ale cartilajului.
Există 14 tipuri de colagen, dar colagenul primar, cel mai predominant, este cel de tipul II. Dacă acesta se obtine din cartilajul sternului de pui, pui de la 6 la 8 săptămâni, contine un număr mare de glicoproteine cu un continut foarte mare de polizaharide care sustin încheieturile. Acestia includ sulfat de glucozamină pe care s-au făcut timp de 30 de ani studii controlate tip placebo care în prezent ajută la refacerea cartilajului din tesutul articulatiilor. De asemenea, stim că acestia contin o concentratie mărită de sulfat de condroitină A care este un antiinflamatoriu puternic si care reface tesutul articulatiei. Înca o dată dacă produsul derivă din cartilajul sternului de pui, aceste două componenete sunt în concentratie foarte mare în comparativ cu orice altă sursă de cartilaj. În plus fată de acestea, colagenul de tip II mai contine un antioxidant descoperit recent numit matrice de cartilaj glicoproteic (CMGP), care ajută la reducerea degradării oxidative a articulatiei. În afară de aceste noi descoperiri, mai sunt si alte ingrediente în colagenul de tip II care îl fac mai eficient decât dacă s-ar lua numai glucozamină sau condroitină.
Un alt avantaj al colagenului de tip II este că se absoarbe foarte repede. Cercetătorii au demonstrat că acest colagen de tip II are o rată de absorbtie de circa 70 până la 90 %, fată de 8% rata de absorbtie a cartilajului ingerat. Înseamna că se va lua mult mai putin colagen de tipul II în comparatie cu cartilajul. Multe persoane trebuie să ia de la 9 până la 12 grame de cartilaj pentru a avea o reactie pe când cu colagenul de tip II sunt suficiente, în mod obitnuit, 3 până la 4 grame.
Când oamenii suferă de artrită, colagenul de tip II se autodistruge selectiv. Oamenii de stiintă stiu că această componentă din cartilaj este atacată de celulele albe si cumva aceasta activează sistemul imun al pacientului bolnav de artrită reumatoidă care dezvoltă anticorpi ce distrug colagenul de tipul II. După care se initiază un răspuns imun către toate cartilajele care se degradează. Astfel încât dor încheieturile mâinii, genunchii, soldurile, spatele etc. În osteoartrită se distruge cartilajul prin uzură normală pierzându-se colagenul solubil de tip II, dar fără răspuns imun. La final rezultatul este acelasi. Dureri foarte mari si pierdere a calitătii vietii. Întrebarea este: cum opreste colagenul de tipul II sistemul imun în artrita reumatică? Răspunsul e că eficienta colagenului de tipul II este realizată prin ”tolerantă orală”. Câtiva ani în urmă, Dr. Howard Weiner din Brigham, a descoperit că există o parte a intestinului numită GALT (tesut limfatic activat) ce face parte din sistemul nostru imun. În esentă, celulele albe din GALT ne permit să mâncăm diferite feluri de proteine fără a deveni alergic sau sensibil la acestea. Sistemul tolerantei orale a fost descoperit cu multi ani în urmă de cercetătorii germani.Doctorii Trentham si Weiner au făcut studii pe zece persoane cu artrite reumatice severe. Acestia au eliminat terapiile standard cum ar fi NSAIDS si metotrexat si le-au dat pacientilor colagen de tipul II din cartilajul sternului de pui. La sfârsitul celei de-a doua luni, sase din cei zece pacienti au prezentat îmbunatatiri substantiale, iar unul dintre ei a prezentat o remisie completă a bolii care a durat 26 de luni fără efecte secundare.De fapt, acest studiu demonstrează că o rată de răspuns de 70% în unele din cele mai severe cazuri fără efecte secundare la acesti pacienti au fost complet reduse fără medicatie standard. Observăm că ingerarea orală a colagenului de tipul II poate dovedi a fi una dintre căile eficiente de controlare a artritei indiferent de forma de artrită. Întrebarea care apare acum este: cum lucrează, mai exact colagenul de tipul II pentru a produce aceste rezultate incredibile. Apare mecanismul suprimării imune prin celulele albe localizate în GALT. Aceste celule albe devoreaza o parte din colagenul de tip II si după aceea învata sistemul imun să nu mai atace colagenul de tip II, deoarece aceste celule albe îl identifică ca fiind prieten si nu inamic. O dată ce sistemul imun este alertat să nu mai atace colagenul se pare că apare o înmultire a celulelor de blocaj-T. Sunt cunoscute si ca celule T8.
Este extrem de important să întelegem că nu toate tipurile de colagen sunt la fel si nu toate tipurile de cartilaj vă pot da un colagen de tip II eficient din punct de vedere medical. Colagenul de tipul II trebuie sintetizat din cartilajul sternului de pui. Motivul este foarte simplu. Această sursă de cartilaj detine cea mai mare concentratie de proteoglycani. O persoană cu artrită dacă ia colagen de tipul II trebuie să astepte o perioadă de 4 până la 8 săptămâni înainte de a lua o decizie dacă produsul are efect sau nu. Pentru a avea rezultate trebuie luat tratamentul pentru o anumită perioadă de timp. Am văzut persoane are nu mai aveau dureri doar după o săptămâni dar aceasta e o exceptie nu o regulă. Colagenul de tip II este disponibil în capsule de 500 mg.
Se administreaza-3 capsule pe noapte, seara. Este important să se bea cel puţin 1,5 litri de apă pe zi pentru hidratare completă. Ca regulă generală, acest lucru ar trebui să fie la 3 ore după masă, la 2 ore după o masă uşoară ( de exemplu: o salată) de 1 oră dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci când collagenul intră in stomacul dumneavoastră si atunci va fi defalcat în funcţie de acizii din stomac şi absorbit complet. În afară de faptul că acest produs nu prezintă efecte secundare, acesta pare a fi o sansă atunci când suferim de orice formă de artrită.
Daca sint probleme de digestie ( constipatii) se recomanda dizolvarea continutului a 3 caplule intr-un pahar cu 50-60 ml apa care apoi se bea cu inghitituri mici, pentru a fi amestecat cu saliva si inghitit, astfel ajungind fara pierderi in singe.
Pentru a fi eficient Collagenul trebuie sa ajunga in intreaga lui cantitate in singe si a fi distribuit de acesta in organism.
Din studiu stim faptul că toate componentele colagenului de tip II sunt agenti condroprotectori deoarece acestia 1) rezistă la atacul enzimelor care distrug proteina din cartilaj; 2) reprogramează condrocitele si citocitele reducând inflamatia; 3) promovează sinteza noillor celule ale cartilajului si sinteza proteoglicană; 4) intensifică producerea de fluid, hialuronan, producând un fluid sinovial lubrifiant si eficient pentru articulatii; 5) protejează suprafata cartilajului de deteriorarea oxidativă si de distrugerea enzimatică; 6) se comportă ca un puternic antiinflamator si modulator de durere.
Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.IASI, ROMANIA
[email protected]
telefon:0770492583

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
lili (acum 12 ani)

Incercati sa ajungeti la 70 kg si toata durerea va disparea...garantat!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
antonika (acum 12 ani)

Testati si produsele pentru detoxifiere si regalre a metabolismului cu ,dar cele concentrate,originale.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
gogosica (acum 12 ani)

multumesc frumos pentru raspuns,vad ca sunteti foarte bine documentat
m-ar interesa cat costa acest produs si care este perioada optima de administrare pentru a avea rezultate benefice?multumesc
[email protected],0749807388

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Cristina (acum 12 ani)

Eu recomand injectiile cu ozon si o dieta! pt ozon www.puremed.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.