Clickmed
programare rapida la medic

Anticonceptionale ...nu inteleg ...imi poate explica cineva?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de iasmina157101 cu 12 ani in urma

Buna ziua deci mie mia venit pe data de 18 luna asta eu pe dta de 19 am inceput sa iau prima pastiluta din tableta am luato a doua zi pentru ca prima zi aproape ca nu am stiut caºmi venise a fost ceva maro si foarte putin...din cate am nteles nu e nici o problema bun si sunt 21 de pastilute ele se termina exact in ziua de ele find 21 de pastilute se termina exact pe data de 9 ...(normal in acea data era perioada mea de ovulatie )....eu ce fac ..pe data de 9 cand mi se termina ? cumpar o alta tableta? sau fac acea pauza de 7 zile?? dupa terminarea acestei tablete ? dar daca eu fac o pauza pe 9 caci atunci se termina inseamna ca atunci imi va veni menstruatia din nou ? si nu va mai fi pe data de 18 menstruatia ca inainte?? caci am inteles ca sa le iau pana ce le termin 21 zile dupa care pauza 7 zile in care imi va veni menstra ... dar asta ar insemna saºmi vina mai devreme cu vreo saptamana si 2 zile........grrr sunt zapacita ...ma zapaceste pauza asta de 7 zile ...pt ce tre so fac ? ca sami vina menstruatia ? e un fel de a regla menstruatia?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Anticonceptionale ...nu inteleg ...imi poate explica cineva?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Mihaela22120678 (acum 12 ani)

Cred ca ai gresit la calcul. Nu ai cum sa ai perioada de ovulatie pe 9 daca ciclul ti-a venit pe 19. Ovulatia apare la 10-14 zile de la menstuatie, in cazul unui ciclu normal de 28 zile. Sa face pauza pentru a curata organismul de hormoni, timp in care apare sangerarea cauzata de lipsa hormonilor, nu e o menstruatie normala.
Si nu inteleg ce tot ii dai cu tableta. Pentru informatia ta o tableta inseamna o pastila, poate ai vrut sa spui o folie...
Succes si sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Mihaela22120678
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Mihaela22120678
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
iasmina157101 (acum 12 ani)

da nah ce sa fac imi cer scuze ca in loc de folie zic tableta ...probabil sunt prea p***a oameni de aici zicand tableta unei foli ..imi cer scuze iartama mihaela ! ....la minemereu ovulatia a avut loc cam a 14 zi ...asta ar insemna ca incepe pe data de 2 .... tine vreo 4 zile nu? miah cu aproximatie dupa ovulatie cu vreo cateva zile se termina ..in fine mersi oricum

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de iasmina157101
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de iasmina157101
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
iasmina157101 (acum 12 ani)

iar menstra mea e de pe 19 pe 19 ...cam de 31 zile ( a fost) acum o sa vad ce o fi

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de iasmina157101
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de iasmina157101
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 12 ani)

Ovulatia se petrece intr-o singura zi. Perioada fertila tine aprox 5 zile inainte de ovulatie pentru ca atata pot supravietui spermatozoizii in corp in asteptarea unui ovul. Ar fi bine sa te informezi mai bine, ca sa stii exact ce se petrece in corpul tau. Ovulatia poate avea loc oricand, nu doar in ziua 14, chiar si de 2 ori pe luna. De aceea e important sa folosesti prezervativul tot timpul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.