Clickmed
programare rapida la medic

Care sunt cauzele si ce pot face ca sa previn data viitoare sa ma bucur de placere fara riscuri si neplaceri de dupa sex? Ce metode contraceptive ar fi potrivite pt mine? raspuns medic

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de larisa87 cu 12 ani in urma

Am 22 de ani, am o relatie stabila de 9 luni cu prietenul meu si facem dragoste saptamanal, cand avem ocazia, in rest locuim separati.
In trecut cu fostii iubiti faceam sex cu prezervativ, dar ma iritam si asa am facut sex neprotejat cu urmatoarele mele relatii, dar m-am ales cu infectii , dupa care m-am vindecat.
Asa ca ac***a o relatie stabila cu noul meu iubit, la inceputul reatiei am folosit prezervativ, dar lui nu i-a placut ca il incomodeaza si asa ca am facut apoi sex neprotejat dar s-a intamplat ca am ramas insarcinata si din cauza ca nu eram pregatiti pt a avea un copil, am facut avort . In cele din urma am decis sa folosesc spermicide, dar aproape de fiecare data dupa ce faceam dragoste a 2 a zi, simteam o iritatie vaginala, cu arsuri , care tinea o zi, alteori faceam si ,cistita din luna de miere".
Inainte de a face dragoste am facut dus, am urinat dupa sex, si la sf celor 3 partide de sex am facut din nou un dus. Eu de fel am foarte repede orgasme multiple si dupa fiecare orgasm la un moment dat mi se usuca flora vaginala, iar daca fac dus cu sapun la sf. actului sexual, mi se usuca si mai tare mucoasa vaginala si intravaginala si incep iritatiile si arsurile.
Ps: Majoritatea barbatiilor renunta sa foloseasca prezervativ, ei nu au simptome, nu le place sa mearga la controale medicale si mereu dau vina pe femei cand e vreo problema.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Care sunt cauzele si ce pot face ca sa previn data viitoare sa ma bucur de placere fara riscuri si neplaceri de dupa sex? Ce metode contraceptive ar fi potrivite pt mine?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Iuli (acum 12 ani)

Si daca ii spui ca nu vrei sa ai relatii cu el fara prezervativ? Ce se poate intampla? Te iubeste sau placerea lui e mai importanta decat suferinta ta?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
larisa87 (acum 12 ani)

As putea incerca din nou sa recurg la prezervativ si pe langa sa folosesc si un lubrifiant ca sa previn iritatiile, si sa fac sex cu masura.
Dar daca acum dupa ce mi-am tratat infectia urinara, m-as culca din nou cu el, folosind spermicide,... Oare el ma poate infecta din nou sa fac cistita sau iritatie vaginala si intravaginala sau problema e de la mine si el nu are nici o legatura cu asta?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de larisa87
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de larisa87
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 12 ani)

E greu de dat un raspuns. In mod sigur trebuie sa va protejati cumva impotriva unei sarcini cat si a unor afectiuni si iritatii. Sunt femei care fac alergie la lichidele partenerului (da, este adevarat!), alte femei fac alergie sau iritatii de la prezervativ, altele de la spermicide. Trebuie sa detectati cauza si sa o indepartati, folosind totusi o metoda contraceptiva serioasa (nu din cele babesti, evident). Cert este ca explicatia cu "il incomoda" este inacceptabila. El a facut toate analizele inainte sa aveti relatii neprotejate? De unde stiti ca nu are ceva si va transmite?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psih. Marcu Ioana-Corina MPsih. Marcu Ioana-Corina este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Buna ziua Larisa,

Inteleg din mesajul tau ca ceea ce te deranjeaza in principal este faptul ca nu te poti bucura pe deplin de placere sexuala alaturi de partenerul tau de cuplu din pricina riscurilor inerente unui act sexual neprotejat.
In primul rand, este necesar sa cunosti si alte metode contraceptive, unele cu mai putine posibile reactii adverse cum sunt cele mentionate de tine(arsuri, iritatii, cistita) si care sa nu va incomodeze actul sexual. Pentru aceasta ar fi indicat sa mergi la un specialist in ginecologie, care te poate ajuta si sa rezolvi problemele florei tale vaginale din prezent.Apoi, el iti va recomanda metoda contraceptiva adecvata tie si partenerului tau de cuplu. Sau un cabinet de planning familial ar putea fi o solutie.
In al doilea rand, in ceea ce priveste nemultumirea ta referitoare la majoritatea barbatilor care nu isi asuma responsabilitatea partii lor de vina atunci cand apar probleme in cuplu de origine sexuala, iti recomand sa discuti cu partenerul tau despre ceea ce te deranjeaza. Atentie, fara a-l invinovati si critica. Pur si simplu vorbeste-i despre ceea ce simti, despre problemele tale si despre cum te afecteaza. Daca este un barbat deschis si intelept te va intelege cu siguranta.

Cu drag,
Ioana-Corina Marcu
Consilier Psihologic -copil, adult, cuplu, familie
tel:0754.124.213
email:[email protected]
web:ioanacorinamarcu.wordpress.com

Ioana-Corina MARCU
Consilier Psihologic - copil, adult, cuplu, familie
Nr. tel. - 0754/024.213
Email - [email protected] 
Web - ioanacorinamarcu.wordpress.com
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Marcu Ioana-Corina
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Marcu Ioana-Corina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Sex si probleme sexuale.

Inscrie-te aici!
Psih.dr.Gabriela Marin MPsih.dr.Gabriela Marin este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Larissa,
Cele mai la indemana masuri contraceptive sunt anticonceptionalele, steriletul, diafragma. Gasesti pe net detaliat avantajele si dezavantajele fiecarei metode.
Daca ai facut sex neprotejat nu uita ca exista si pilula de a doua zi.
Deasemenea, fundatia MARIE STOPES poate oferi avortul chimic - adica iei o pastila si nu mai e nevoie de chiuretaj.
O vizita la un medic ginecologic te poate lamuri si te poate ajuta sa gasesti metoda contraceptiva cea mai potrivita pt tine.
Succes!

Psih.dr. Gabriela Marin / Cabinetul Abc Psihosucces
Telefon:0743351579
Email: [email protected]
www.Psihoterapie-Sexologie.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih.dr.Gabriela Marin
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih.dr.Gabriela Marin
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.