Clickmed
programare rapida la medic

As vrea sa stiu ce are sora mea

Schizofrenie
Intrebare postata de corina.tebea cu 12 ani in urma

Buna ziua, sora mea a avut o relatie cu un barbat mai in varsta decat ea, timp de 5 ani. Timp in care a fost agresata fizic si psihic( i se interzicea sa vorbeasca cu familia, colegii sau prietenele daca el nu era prezent) lucruri de care noi nu stiam. A avut mai multe incercari de a se desparti de el iar in final a reusit sa se desparta fugind si acum sta ascunsa. El o cauta permanent cu e-mail si mesaje tip messenger. Vorbim cu ea doar prin intermediul internetului asta cand nu se cearta cu noi , nu vorbeste cu mami (ii reproseaza ca s-a despartit de tatal ei natural cand ea era mica) nu suna , nu stim unde sta, s-a tuns cheala, uneori pierde sirul conversatiei, nu-si poate face o relatie cu cineva desi acum are 29 ani. Crede ca tot ce face ea este foarte bine si ar trebui ca si restul sa procedeze exact ca ea , a zis ca ne tine sub pedeapsa si lucruri din acestea. Mentionez ca este o fata desteapta cu facultate si nu stim de ce reactioneaza asa si cum ar trebui sa ne comportam cu ea? Va multumesc frumos!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "As vrea sa stiu ce are sora mea"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

corina.tebea (acum 12 ani)

Am uitat sa mentionez ca a fost diagnosticata cu bulimie si tratata. Va multumesc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de corina.tebea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de corina.tebea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Iuli (acum 12 ani)

Din pacate sora dvs are nevoie urgenta de un consult psihiatric, probabil relatia respectiva a declansat o boala psihica. Aceasta se poate trata si isi va reveni dar netratata se poate agrava mult. Incercati sa ii faceti un bine: gasiti-o si internati-o, altfel se va pierde... Familia are dreptul sa o interneze cu forta. Succes!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.