Clickmed
programare rapida la medic

Mi-au aparut pe preput niste bubite ca niste cosuri

Boli genitale masculine
Intrebare postata de cr1st17 cu 12 ani in urma

Buna seara! Am si eu o rugaminte...am facut sex neprotejat acum vreo 5 zile si de alaltaieri mi-a iesit 2 umflaturi pe preput (mentionex ca e pe pielea care acopera preputul.se observa doar la decalotare), care intre timp sau facut albe, insa alta e treaba de azi a inceput sa ma cam usture, mai ales la atingere, zona unde se afla ata si e putin inflamata, sa inrosit si ma ustura mai ales la atingere..si am o oarecare retinere de a ma duce la un doctor.va rog sa imi dati si mie un raspuns ca is terminat dinpunct de vedere psihic (momentan:P). Va multumesc anticipat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mi-au aparut pe preput niste bubite ca niste cosuri"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Iuli (acum 12 ani)

Nu poate nimeni sa te ajute fara un control medical. Daca esti suficient de matur ca sa ai relatii sexuale (din pacate neprotejate), asuma-ti urmarile si mergi la medicul dermatolog pt diagnostic si tratament. Nu esti nici primul nici ultimul in aceasta situatie iar medicul a mai vazut o groaza. Nu uita ca poti transmite mai departe ce ai si ca BTS-urile netratate sau tratate gresit pot avea ca si consecinta infertilitatea. Nu cred ca mai are rost sa spun sa folosesti tot timpul prezervativul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
cr1st17 (acum 12 ani)

Da Iuli inteleg ce zici tu....adevarul e ca ar trrebui sa folosesc prezervativul insa nu prea ma simt bine cu el....sincer nu am mai folosit asa ceva de vreo 5 ani, si abia acuma vad ca sa intamplat nenorocirea asta....iti multumesc mult pentru sfat si am sa ma duc pana la urma la un medic, dupa care promit sa folosesc intotdeauna prezervativul, si in special pentru cei care se uita pe acest site ar fi bine sa bage la cap ca daca o tipa arata bine si o agati, ea poate sa aiba mult mai multe boli ca o fata mai simpla asa ca aveti grija si protejativa intotdeauna ca sa nu ajungeti ca mine. numai bine

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de cr1st17
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de cr1st17
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Iuli (acum 12 ani)

Nu inteleg tinerii care nu folosesc prezervativ. Chiar conteaza mai mult placerea decat sanatatea? Iti dai seama ca pana acum e posibil sa fi luat multe boli, mai ales ca la barbati nu se manifesta de multe ori, dar ele avanseaza in continuare. Nu uita ca atunci cand ai contact sexual cu o partenera, ai contact sexual cu toti fostii ei parteneri, si cu partenerele lor, si cu partenerii partenerelor lor etc. In mod indirect, dar bolile pot fi acolo. Gandeste-te cu cate persoane ai avut tu contact sexual nu doar direct, ci si indirect, si s-ar putea sa te gandesti de 3 ori inainte de a nu folosi prezervativul. Poate intr-o zi o sa intalnesti o femeie deosebita pe care o sa o iubesti, dar cand ii vei demonstra dragostea ta prin cel mai frumos lucru intre doi oameni care se iubesc, actul sexual, ii vei transmite o boala care ii poate fi chiar fatala. Poate vei dori un copil cu acea femeie intr-o zi, dar nu il vei putea avea sau el va avea probleme de sanatate din cauza nesabuintei tale. Gandeste-te bine si vorbeste si cu prietenii tai. Succes iti doresc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Andrei Georgian (acum 10 ani)

Te sfatuiec sa folosesti un sapun pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation.

Este dovedit si se stie de sute de ani de zile ca uleiul de arbore de ceai contine compusi antibacteriali si antimicrobiali foarte puternici care ajuta la distrugerea bacteriilor.

De cand am descoperit sapunul de la Thursday Plantation, a devenit preferatul meu si e foarte eficent in lupta cu infectiile.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.