Clickmed
programare rapida la medic

Reflexul de supt.

Nou nascutul
Intrebare postata de Eu4 cu 12 ani in urma

Bebe are 3 saptamani si are cam la saptamana cate o zi intreaga in care ar vrea sa suga non-stop desi e satul. Il apuca de dimineata si termina noaptea, timp in care e agitat si plange daca nu e la san. Nu se linisteste nicicum, nici in brate, nici leganat, nici in patut, nici in pat, nici cu cantec...NICICUM! Uneori functioneaza suzeta insa trebuie sa o tinem noi cu mana pentru ca nu stie sa o tina singur dar si asa e in stare sa suga din ea cate 2 ore fara sa adoarma. Mie teama si sa-i dau prea mult suzeta, fiind prea mic, si sa il alaptez non-stop (a stat si 50 minute la san si tot plangea dupa ce il luam). Ce pot face?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Reflexul de supt."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Bexi (acum 12 ani)

buna, sunt mai multe posibilitati din punctul meu de vedere:
1. are colici si are nevoie de picaturi(Infacol a fost ultimul folosit de baietelul meu si a dat cele mai bune rezultate)
2. are puseu de crestere - pana ti se regleaza tie lactatia dupa nevoile lui el tot ar manca, dar nu trebuie sa te ingrijorezi, este normal. incearca eventual sa ii dai putina completare, vezi daca asta e solutia.
3. poate are o zi pe saptamana cand este el mai agitat si doreste mai multa dragoste.

intrebarea mea este, totusi, manaca cat sta la san sau doar moflaie? e posibil sa nu se sature, sau sa nu iti fie foarte consistent laptele. fa de curiozitate proba suptului. il cantaresti inainte de a manca si dupa ce a mancat, fara a-i schimba scutec sau imbracaminte. si vezi cat a avut inainte de masa si dupa masa. la 3 saptamani ar fi ok daca ar manca in jur de 100 - 150. dar daca e alaptat la san nu e o regula. la o masa mananca mai mult, la alta mai putin...
succes!!!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.