Clickmed
programare rapida la medic

Miopie-ameteala?

Afectiuni oculare
Intrebare postata de patryss_88 cu 12 ani in urma

Buna ziua,

Am nascut in urma cu 1 luna prin cezariana , si inca din perioada sarcinii m-am ales cu o anemie destul de mare. In spital am primit o unitate de sange , deoarece aveam hemoglobina 7, 6 .
Aveam miopie inca dinaintea sarcinii si port ochelari .
Dupa operatie , am inceput sa am o senzatie de ameteala in special cand nu port ochelarii , o senzatie de instabilitate , de parca s-ar misca lucrurile din jurul meu. Daca iau ochelarii senzatiile trec .

Intrebarea mea: se poate sa fi crescut miopia in timpul sarcinii si din cauza aceasta sa am starile acestea? sau pot fi puse pe seama anemiei care corelata cu miopia sa aceste stari ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Miopie-ameteala?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 12 ani)

Miopia nu are legatura cu ameteala.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
monikka (acum 12 ani)

iuli din pacate te voi contrazice............in momentul cand dioptriile se modifica, cresc in special la miopi una dintre manifestari este senzatia de ameteala, greata, dureri in zona cefei...........iti spun din proprie experienta, sunt purtatoare de ochelari cu minus de mai bine de 15 ani..............si da dupa nastere se pot modifica dioptriile .............pt siguranta fa-ti un consult la oftalmolog........anemia dupa nastere este foarte greu de corectat.................eu dupa aproape 7 ani de la nasterea baiatului nu am reusit sa fac mare lucru..........

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.