Clickmed
programare rapida la medic

Roland1992

Anxietate
Intrebare postata de roland1992 cu 12 ani in urma

Doamna MARIANA Credetima Totii Va Intalegem durerea Dar Noi Oameni Suntem Din Tarana Am Fost Creati De Dumnezeu Si El ne stie durerea mai bine ca omameni si medici !!!
eu va spun un singur lurcru cereti lui dumnezeu sa va vindece cu (credinta!!!)
dar inainte sa spuneti lucru asta ceretiva IERTARE dela dumnezeu si incercati sa tineti zile de POST faci Milosteni Freventacti bisericile PENTICOSTALE spuneti PASTORULUI sase ROAGE SI SA VA UNGA CU UNDELEMN pentru dumneavostra puneti BISERICA Sa tina POST fiecare MEMBRU DE LUNI PANA LUNI ..... DAR NUMAI LA BISERICILE (PENTICOSTALE!!!) ca numai iei fac lucrul acesta credetima sunt de mic in bisericile penticostale bunicul meu a fost pastror in tara toata era recunoscut era un om ce slujea lui dumnezeu cu adevarat al iubea omeni ca era drept pe calea lui dumnezeu .... akuma este la cele vesnice .... eu am vazut lucruri MARI MARI De tot domana MARIANA vindecari pe loc de catre pastori din tara de ex LA RUGUL APRINS LA PONOARA DIN 2008 EU AM FOST ACOLO AM VAZUT MULTE BOLI CU INSULINA DE 4 ORI PE ZI A STAT 3 ZILE IN POST PERSOANA CARE A AVUTO SI TOTII FRATI SI PASTORI IN PREUNA CU EL SI LA VINDECAT DUMNEZEU .... O FATA DE 26 DE ANI PARALIZATA CU ATESTAT DELA SPITALU MILITAR BUCURESTI ERA PE CARUT NU PUTEA SA MISTE NICI SA VORBEASCA SI DUMNEZEU PENTRO RUGACIUNE A FRATILOR SI PASTROILOR A VINDECATO PE LOC TOTUSI CA DUMNEZEU NU A VINDECATO TOTAL A LASATO TOT CU HANDICAP DAR VORBEA SI UMBLA SI SPUNEA ALELUIA ALELUIA IN CONTINUARE EU CAND AM VAZUT MAM INGROZIT .....DOAMANA MARIANA SINGURA SANSA PENTRU DUMNEAVOSTRA ESTE SA AL CAUTATI PE DUMNEZEU AVETI NEVOIE DE EL CREDETIMA EU NU CASTIG NIMIK SI NICI DUMNEAVSTRA NU PIERDETI NIMIC CA FACETI LUCRUL ACESTA DECAT MANTUIREA SI VIATA VESNICA SI LINISTEA LANGA DUMNEZEU VA MULTUMESC DACA ATI CITIT MESAJUL ACESTA DOMNUL SA VA VINDECE SI SA VA DEA VIATA VESNICA EU O SA MA ROG SI PENTRU DUMNEVOSTRA CA STIU IN CE SITUATIE SUNTETI ..... MULTUMESC

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Roland1992"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.