Clickmed
programare rapida la medic

Prezinta interes?

Boli de piele
Intrebare postata de [email protected] cu 12 ani in urma

Buna,
Cu toate ca nu mai sunt atat de tanara (55), tin totusi nu numai la aspectul fizic dar si la problemele inestetice, cum ar fi: petele maronii de pe dosul palmelor pe care le am de cativa ani buni. Cu toate ca am folosit tot ce am auzit, diverse tipuri de creme, lamaie, vit.E, etc.nu am sesizat absolut nicio ameliorare.
Alta problema este faptul ca tot de ceva vreme ~10 ani, aparitia continua a unor alunite rosii. Am consultat un medic dermatolog la vremea respectiva si mi-a spus, dupa ce s-a uitat f. atent la ele ca este vorba de niste tumorete de circulatie.Daca la inceput ~3-5 ani apareau numai pe torace-fata, acum s-au extins si pe spate, picioare.
Si alta problema, explozia de vinisoare visinii de pe picioare, plasate atat in zona gleznelor cat si deasupra genunchilor pana la coapse.
Doresc raspunsul unui medic specialist si /sau al unei persoane ca si-a rezolvat macar una din problemele mele.
Cu multumiri, Victoria

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Prezinta interes?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

sari (acum 12 ani)

Cauta sa ii dai corpului tau mai multe minerale, din produse naturale, 100& , nu preparate.Vinisoarele apar din cauza ca venele tale sunt foarte subtiri, fragile sau poate depui efort mai mare. Dar este si o varsta la care trebuie sa intelegi ca ele apar. Eu folosesc urmatoarele.
ung tot corpul cu lei de masline presat la rece sau extravirgin, in care pun si ulei de catina, de la naturisti masez si las uleiul sa-si faca efectul, uneori chiar de la o zi la alta. Iarna ma masez cu ulei de migdale, pe maini si pe fata, zilnic, cand ies in frig. In perioada asta ma masez cu ulei de iasomie. Pune uleiul si in zona ficatului, pe partea dreapta, ca de acolo iti apar si petele maronii de pe mana.
Cauta sa mergi la ape termale, sa faci impachetari cu namol.
Alimentatia sa fie echilibrata, naturista, sport ,recreere si liniste sufleteasca.
Sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
[email protected] (acum 12 ani)

Multumesc Sari, de mult tot am zis sa folosesc acest ulei de masline extravirgin.Gasesc ca poate fi ceva folositor impreuna cu uleiul de catina.Nu stiu ce varsta ai tu, dar mie una nu prea imi vine sa accept usor ce tine de modificarile ce vin uneori odata cu varsta.
In finalul raspunsului tau, ai pus degetul pe rana, parca mi-ai ghicit trairile, referitor la linistea sufleteasca.
Multumesc, sanatate si numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de [email protected]
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de [email protected]
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.