Clickmed
programare rapida la medic

ERCEFURYL, capsule raspuns medic

Diverse
Intrebare postata de Irina134107788 cu 12 ani in urma

A mai avut cineva reactii adverse la ercefuryl? Fata mea de 2 ani si jumatate a luat doar o jumatate de capsula si i-auaparut reactii cutanate pe piele: mici umflaturi rozii care au pe ele besicute cu apa.I-au aparut in special pe toroace , maini si picioare.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "ERCEFURYL, capsule"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

buna seara,

exista si posibilitatea ca aceste bubite sa faca parte dintr-o reactie alergica la acest medicament. daca este vorba despre alergie, nu trebuie sa va panicati, aceasta reactie adversa apare la multe persoane, si este mentionata cu siguranta si in prospectul medicamentului.
totusi poate fi vorba si despre o boala a copilariei, dar fara un consult medical real, in nici un caz nu se poate pune un diagnostic, de aceea va recomand un consult la medicul de familie.
a avut varicela pana acum?

va urez o seara buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Diverse.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Irina134107788 (acum 12 ani)

Da, scrie pe prospect ca poate da reactii cutanate. Nu i-am mai dat si au inceput sa se usuce bubitele. Nu a avut varicela inca. A avut doar o boala virala cu forma nespecifica. Nu a facut febra. Dar acum poate fi vorba si de un microb in organism sau un dezechilibru intestinal. Oricum astept rezultatele de la coprocultura. Mi-a mai facut o candidoza urata cand era mai mica de la ceclor (la gura, pe limba, si la fundulet).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Irina134107788
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Irina134107788
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.