Clickmed
programare rapida la medic

Menstruatie redusa cantitativ

Dezechilibrele hormonale
Intrebare postata de sweetty cu 12 ani in urma

Buna seara,

Incepand cu luna martie ciclul mi s-a redus foarte mult, la 2 zile jumate, iar in aceste zile imi curge extrem de putin. Timp de 3 ani am luat anticonceptionale deoarece ciclul dura 7-8 zile, iar apoi s-a reglat la 5 zile, insa din martie este de doar 2zile. Este din cauza anticonceptionalelor? In aceste 2 zile desi ciclu este foarte redus ma simt groaznic de rau, am dureri de burta si de spate oribile, senzatie de greata si ameteala, constipatie, gaze. PE fiecare luna devine din ce in ce mai greu de suportat. Tin sa precizez ca din iunie am fost diagnosticata si cu tiroidita cronica Hashimota si hipotiroidism secundar si mi s-a prescris Euthyrox ( primele 14 zile 50 mcg, iar apoi 75 mcg). Endocrinologul a spus ca totul se datoreaza anticonceptionalelor. Dar timp de 3 ani totul a fost ok, aveam un ciclu regulat, fara dureri sau simptome deosebite. Ma simt foarte rau, simt ca ceva este in neregula. Tot din martie am inceput o dieta de la care am slabit in prima luna 5kg, iar apoi desi am inceput sa mananc normal am slabit in continuare, acum fiind cu 10 kg mai sp***a. Am dat atat de multe detalii deoarece se poate sa fie importate sau sa se afle in legatura. Sa mai iau anticonceptionalele in continuare sau sa renunt la ele? O alta problema este ca de fiecare data cand incerc sa renunt la ele imi apar chisturi si sunt nevoita sa le reiau. Astept parerile dvs.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Menstruatie redusa cantitativ"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Iuli (acum 12 ani)

Urmati sfatul endocrinologului. Situatia se datoreaza anticnconceptionalelor. Sfatuiti-va cu el. Slabitul excesiv se datoreaza tot unei dereglari hormonale iar starile de rau, probabil, unor modificari provocate de AC. Faptul ca exista chisturi nu justica in mod obligatoriu tratamentul cu AC.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.