Clickmed
programare rapida la medic

Tahicardie, pierderi de echilibru, tremuraturi ale mainilor, amorteli raspuns medic

Boli de inima Boala lyme Artrita Tahicardie jonctionala Tahicardia posturala ortostatica Tahicardie Tahicardie ventriculara
Intrebare postata de vic.d cu 12 ani in urma

Buna ziua. pentru inceput, vreau sa va spun ca apreciez ideea forumului si va multumesc pt timpul acordat.

eu nu mai stiu unde sa caut un raspuns, de aproape un an sunt terminat, atat fizic cat si psihic. toata chestia asta a inceput la sfarsitul verii trecute cand, intr-o plimbare prin oras am inceput sa-mi simt muschii mai slabiti si sa-mi tremure mainile. cum mi se mai intamplase, nu prea am dat atentie. dar am inceput sa ma simt tot mai rau si am luat autobuzul pana acasa. crezand initial ca am hipoglicemie am incercat sa mananc niste biscuiti. am incercat doar, nu prea am reusit. pe langa ca imi tremurau mainile, nu puteam nici sa mestec sau sa inghit, decat foarte greu.imi erau amortite unele parti ale fetei. partea urata a fost cand sa ma dau jos din autobuz. atunci chiar am crezut ca voi cadea. picioarele imi tremurau, nu aveam stabilitate, mainile parca nu
le mai simteam deloc. mi-am revenit acasa, stand linistit. mai avusesem stari de oboseala, tremuraturi ale mainilor dar nu s-au manifestat atat de violent.
in fine, de atunci a inceput treptat perioada neagra: tremuraturi toata ziua ( de-abia pot sa scriu), amorteli(ale fetei, sau, mai nou, cateodata degetul mare de la mana stanga), dificultati de mers(piciorul drept mi-e tot timpul amortit), lipsa de indemanare-mi se intampla des sa scap lucruri din mana, sensibilitate redusa
la maini si la picioare, oboseala extrema. cateodata am senzatia ca traiesc intr-o lume virtuala, parca plutesc cand merg,nu am echilibru. mai totdeauna sunt ametit si am o problema cu ochii: nu pot intoarce privirea repede sau urmari obiecte in miscare, de exemplu masini ca se invarte totul cu mine. asa am patit la scoala
odata, intorcandu-ma in clasa am avut aceeasi senzatie si, cum era miscare in jurul meu a trebuit sa inchid ochii si sa merg tinandu-ma de pereti... parca ma prabuseam, nu-mi mai simteam corpul.
efort nu pot face, cum ma misc putin mai mult, cum imi ia razna pulsul si incep sa tremur. de multe ori mi-a fost asa rau , ca am crezut ca nu mai scap.
cand am fost la doctor, am avut pulsul 140 si tensiunea 17.la ecograf si electrocardiograma nu a fost nimic anormal. a 2a oara la doctor pulsul a fost acelasi asa ca mi-a dat propranolol.de atunci mi-am luat pulsul acasa zilnic si aveam tot peste 99, uneori si in jur de 120. medicamentul l-am terminat si n-a avut nici un
efect, in afara de acela de a ma ingrasa. fix de asta n-aveam nevoie, ac***a in vedere ca m-am ingrasat peste 20 kg in cateva luni . am facut si analizele de sange si au iesit bine. m-am saturat, fiecare zi este un chin, de dimineata pana seara un chin continuu. cand ma scol din pat sunt ametit, amortit, genunchii imi tremura, trebuie sa fac un exercitiu de indemanare si cand deschid robinetul si ma spal pe maini. la dus nu pot sta mai mult de 5 minute ca mi se face rau, iar dupa aceea imi pierd sensibilitatea mainilor si nu mai pot face nimic cu ele. asta mi se intampla cand stau cu ele prea mult in apa.
mi s-a dat totul peste cap. planuri de viitor,dorinte, placeri, nu mai am nimic. am renuntat la un examen important, la un proiect din cauza caruia era sa raman corigent. nu mai pot sa mai prezint nimic in fata clasei ca mi se face rau. totul a ajuns sa depinda de boala asta nenorocita careia nici macar nu-i stiu numele. nu mai sunt in stare de nimic. la scoala plecam cu taxiul pe ascuns si inapoi la fel fiindca nu pot merge mai mult de 5 min fara sa mi se faca rau si sa se invarta totul cu mine. la scoala nu ieseam nici pe hol in pauza. de cand a inceput vacanta nu am iesit deloc din casa fiindca mi-e frica sa nu cad pe strada. la scoala eram terminat, distrus, mort dupa ce urcam un etaj...de-abia ma mai puteam tine pe picioare cand ajungeam in
clasa. sunt extenuat intreaga zi si daca ar fi doar asta as fi multumit, dar nu, mai am si stari insuportabile de rau. si aproape zilnic am diferite senzatii in partea stanga a pieptului si in mana stanga care se manifesta ca intepaturi, presiuni sau dureri de nesuportat in timpul carora de-abia pot respira. nu stiu ce sa ma mai fac, ma sfarsesc putin cate putin in fiecare zi. nu stiu ce-o fi la anul in caz ca nu ma omoara boala pana atunci. am bac-ul, admiterea. mi-e absolut groaza de viitor cand stiu ca eu nu pot face fata nici macar unei zile obisnuite de scoala.
mi-am mai amintit ceva destul de important, cred. intr-o dimineata , cand sa ma scol ca de obicei, mi-era greu sa ma incalt. m-am ajutat cu mainile si am observat ca e ceva mai greu de obicei, dar n-am prea bagat de seama. si cand sa ma scol, incerc sa fac un pas si pic. c-am cazut am cazut dar nu m-am mai putut ridica. picioarele mele erau ca doi bureti. in final reusesc sa ma ridic, mai fac un pas si iar pic. pana la urma mi-am revenit, dar m-am simtit groaznic intreaga zi.
si acum, niste intrebari, mai mult sau mai putin tampite...depinde pulsul de alimentatie?adica as putea schimba ceva in alimentatie sau as putea lua niste suplimente naturale, ceaiuri pt a ameliora tahicardia ? si inca ceva. as vrea sa imi pun un holter, fiindca in timpul electrocardiogramei nu ma simteam atat de rau si nu aveam pulsul prea mare, deci tahicardia mea poate nu e sinusala. cum fac? trebuie cumparat sau e dat de la doctor? si exercitiul fizic regulat (mers lent, ca mai mult nu pot) imi poate imbunatati starea?
imi cer scuze pt descrierea lunga si pe alocuri patetica, dar am simitit nevoia sa ma descarc si sa incerc sa inglobez aici toate simptomele pe care le am de atata timp,fiindca nu prea am cui sa-i spun ce mi se intampla.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tahicardie, pierderi de echilibru, tremuraturi ale mainilor, amorteli"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (81)

Ana (acum 12 ani)

Eu cred ca trebuie sa mergi la medicul neurolog si sigur iti va recomanda un RMN la cap.NU mai astepta,te rog!Iti doresc din suflet sa te faci bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Dr. Georgescu Cristian MDr. Georgescu Cristian este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

buna seara,

cauzele manifestarilor dumneavoastra pot fi multiple, nu sunt obligatoriu de la inima/cap/hipoglicemie cum ati scris. va recomand un consult de medicina interna, unde se pot face mai multe consulturi: neurologice, cardiologice, endocrinologice, etc. cat despre holter, daca medicul decide ca este necesar, acesta nu trebuie platit.
inainte de a incepe sa cautati dumneavoastra o cauza si un tratament, mai intai faceti o vizita la un medic internist, pentru a nu incepe un tratament neadecvat, si pentru a nu trece mult timp iar boala sa se agraveze.

va urez o seara buna

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Georgescu Cristian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli de inima.

Inscrie-te aici!
vic.d (acum 12 ani)

D-le doctor, va multumesc mult pt raspuns. Cand am vazut cat am scris, n-am crezut ca va sta cineva sa-mi citeasca mie mesajul interminabil.

Ana, multumesc:) mesajul tau m-a incurajat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Kinetoterapiebv (acum 12 ani)

mergi la un neurolog in primul rand.ce varsta ai?sunt anumite sindroame cu afectare musculara si de echilibri care apar pe la varsta adolescentei.este imperios necesar sa mergi si la un neurolog daca la cardiologie nu ti-a fost depistat decat pulsul marit.oboseala musculara si tremuraturile,ametelile tin de partea neurologica.nu inteleg de ce pana acum,cardiologul sau medicul de familie nu te-au indrumat mai departe.nu poti sta asa.multa sanatate.si nu te opri din mers la doctori pana nu ti se pune un diagnostic corect!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Kinetoterapiebv
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Kinetoterapiebv
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mani (acum 12 ani)

incearca vizita la un neurolog/medicina interna si daca tot nu ii dai de cap du-te si la un psihiatru, sa nu cumva sa faci atacuri de panica.am avut cunostinte care la fel, aveau tot felul de senzatii ciudate(unele de moleseala, altele de hiperactivitate a muschilor,senzatie de moarte iminenta) rare la inceput si apoi din ce in ce mai dese si mai intense,la toti medicii la care au fost nu s-a gasit nimic si intr-un final,li s-a recomandat vizita la psihiatru unde s-a pus diagnostic de atac de panica, si toate senzatiile si starile au disparut dupa prima ora dupa ce a luat prima pastila din tratament..multa sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vic.d (acum 12 ani)

va multumesc pt. raspunsuri.
am 17 ani.
mani, cand am citit comentariul, mi-am amintit ca uneori cum ma atingeam de ceva parca-mi tresareau muschii. asta e hiperactivitatea?
sanatate si voua, ca daca n-avem parte de ea, n-avem parte de nimic...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de vic.d
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de vic.d
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
mani (acum 12 ani)

nu neaparat,senzatiile erau diferite ,mama prietenei mele de ex nu mai putea inghiti nimic,avea impresia ca se ineaca,ca atunci cand adoarme i se opreste inima,slabiciune,etc...pe cand altcineva,in apogeul atacului de panica,nu putea sa stea linistit,trebuia sa incordeze in permanenta muschii,sa stranga pumnii,sa fuga pana la epuizare,etc..nu putea sa doarma...si la ambele persoane, senzatia de moarte iminenta...eu iti dau doar un pont,in caz in care o fii declarat sanatos(ceea ce iti doresc:D),sa te duci la psihiatru..dar mai intai du te la un internist,du-te cat mai repede si scrie-ne cand ai un raspuns..sper din tot sufletul sa fie ceva trecator pt tine,pt ca esti si la varsta cand hormonii fierb in tine...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vic.d (acum 12 ani)

nu stiu daca o fi atac de panica. eu ma simt rau oricum, si daca stau acasa linistit. nu tb sa ma sperie neaparat ceva ca sa mi se de declanseze tahicardia si starea aia de rau insuportabila.
o sa scriu cand o sa ajung la endocrinolog, dar nu voi putea merge prea curand...
si daca nu mi se gaseste nimic la niciun medic, voi merge la psihiatru.
mie sincer nu-mi prea vine sa cred ca-i de la psihic si chiar vreau sa-mi gaseasca ceva, oricat de grav ar fi, dar mi-am cam pierdut speranta ca ar putea sa ma mai ajute cineva.
si multumesc mult , mani:) imi face bine sa stiu ca cineva isi da interesul si isi pune la dispozitie timpul liber pentru a-mi explica si a ma incuraja, chiar daca nu ma cunoaste.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de vic.d
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de vic.d
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Liliana (acum 12 ani)

in cele descrise de tine ma recunosc in proportie de 80% . ii multumesc lui Dumnezeu ca exista unii doctori care nu uita ca persoana din fata lor nu este un robot , care trebuie reparat , ci un om cu sperante ...
intr-adevar , cel mai bine e sa te duci si la un psihiatru , dar si la un cardiolog foarte bun.
nu e nici o rusine sa mergi la psihiatru , e chiar la moda . si ac***a in vedere viata agitata in care ne ducem zilele nu e de mirare ca organismul cedeaza.
iti recomand sa mergi la dr. Radu Ciudin , care iti va recomanda sa porti 24 h un Holter . Pana sa ajung la dansul am fost la vreo 5 cardiologi , care mai de care mai renumiti si sefi de sectii pe la cele mai renumite spitale din Bucuresti . Daca ma intorceam noaptea in somn de pe o parte pe alta , mi-o lua pulsul razna .
Sunt sub tratamentul dat de dansul de 3 ani si ma simt excelent. Mi-o mai ia inima la "trap" daca fac un efort excesiv , dar asta li se intampla tuturor .
Iar ca medic psihiatru iti recomand pe d-na dr Nica-Udangiu. O Doamna !!!

Mergi la medic , nu ezita !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
adinaradu (acum 12 ani)

Buna tuturor! Am observat ca recomanzi pe d-nul doctor Radu Ciudin. Imi poti spune o adresa sau un nr. de telefon al d-nului dr.? O problema legata de inima am si eu. Puls foarte mare-130bat/min si tensiunea imi creste-140/110,senzatie de sufocare,ameteala puternica,o greutate in partea toracica. As dori sa stiu la ce spital,clinica il pot gasi pe d-nul dr.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de adinaradu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de adinaradu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vic.d (acum 12 ani)

liliana, imi pare bine ca ai scapat de chinul ala...eu ma simteam (si inca ma simt) asa ciudat, ca nu-mi prea venea sa cred ca mai exista cineva cu simptome asemanatoare.
din pacate nu pot merge, nu sunt din bucuresti.
si in ceea ce priveste psihiatrul, as merge cu cea mai mare placere daca as sti ca ma va ajuta cu ceva. pana atunci insa, trebuie sa inlatur celelalte cauze. as simti nevoia si de un psiholog acum, ca senzatiile astea au trezit in mine atata groaza pentru viitor ca incep sa ma gandesc la sinucidere...si familiei mele nu pot sa ma plang deloc ...
ai grija de sanatatea ta, acum ca ti-ai recapatat-o!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de vic.d
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de vic.d
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
gyna555 (acum 12 ani)

Credeam ca sunt singura de pe planeta care se simte asa.Ei bine eu la fel ma simt de rau..anul asta aveam bacul si am renuntat sa ma duc la scoala pentru ca nu puteam mi se facea rau si nu puteam sa stau..la mn a inceput de la altceva..mi-am facut tot felul de analize si rmn absoult tot si nu imi gasesc nimic..eu mi-au zis ca e pe fond sihic dar totusi ma simt foarte rau:-?ai id sa mai vb acolo:D?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de gyna555
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de gyna555
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
vic.d (acum 11 ani)

asta ma tot intreb si eu, o fi de la psihic, n-o fi?ca parca e prea rau ca sa fie asa...ti-am lasat mesaj (cam lung, ce-i drept) pe pagina ta. dar am uitat sa te intreb ceva. nu am inteles, ai dat bacul pana la urma?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de vic.d
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de vic.d
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Bogdan (acum 11 ani)

Tot nu ti-a trecut? inca mai ai aceleashi simptome? Daca ai luat ceva substante cica legale poti avea genul asta de reactii , cand te duci la doctor trebuie sa ii spui ce gen de viata duceai pana sa te simti asa rau . Bafta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
GETA (acum 11 ani)

La virsta de 32 ani am avut simtomele de mai sus.Era prin 1982 si atunci spitalele nu erau dotate cu aparatura sofisticata.Norocul meu ca am dat peste un medic foarte priceput din Iasi care si noaptea cind era de garda statea in laborator.Dupa ce anumiti medici mi-au prescris tot felul de medicamente pina am ajuns alergica si cu trupul slabit si cu o imunitate scazuta,acel medic internist-nutritionist mi-a dat un diagnostic corect si din prima saptamina nu am mai avut teama fiindu-mi deajuns doua medicamente potrivite diagnosticului meu.Nu va fie teama,mergeti la medic dar care este mai bun si cu dragoste de oameni si meserie.Acel medic nu mai este in romania a fost racolat de franceji dar si acolo prin mafia de peste tot i-a facut capatul.I-mi pare rau ca v-am povestit acest lucru,dar asa se intimpla la noi in Romania,oamenii capabili nu toti, nu sunt pretuiti si nu au loc de uscaturi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11555690941 (acum 5 ani)

Ce pastile ti-a dat ?Multumes

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11555690941
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11555690941
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
GETA (acum 11 ani)

La virsta de 32 ani am avut simtomele de mai sus.Era prin 1982 si atunci spitalele nu erau dotate cu aparatura sofisticata.Norocul meu ca am dat peste un medic foarte priceput din Iasi care si noaptea cind era de garda statea in laborator.Dupa ce anumiti medici mi-au prescris tot felul de medicamente pina am ajuns alergica si cu trupul slabit si cu o imunitate scazuta,acel medic internist-nutritionist mi-a dat un diagnostic corect si din prima saptamina nu am mai avut teama fiindu-mi deajuns doua medicamente potrivite diagnosticului meu.Nu va fie teama,mergeti la medic dar care este mai bun si cu dragoste de oameni si meserie.Acel medic nu mai este in romania a fost racolat de franceji dar si acolo prin mafia de peste tot i-a facut capatul.I-mi pare rau ca v-am povestit acest lucru,dar asa se intimpla la noi in Romania,oamenii capabili nu toti, nu sunt pretuiti si nu au loc de uscaturi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ionut (acum 11 ani)

si eu am un an de knd am tahicardi palpitati tremuraturi etc .. mie mi se intampla de la lipsa magneziului sh a calciului ..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ionut nuta (acum 11 ani)

si eu am aproape aceleasi senzati o data nu-mi mai simteam picioarele si am cazut in mall,daca ai aflat te rog lasa un msg

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
SEBA (acum 9 ani)

@Ionut sigur ai lipsa de calciu. Iti recomand sa iei Calciu Magneziu Zinc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement Advertisement
Pag 1 din 5

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.