Clickmed
programare rapida la medic

Ce ar trebui sa fac? raspuns medic

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de michaeelsy cu 12 ani in urma

Eu si prietena mea am avut un contact sexual acum 3 zile iar ea nu a fost excitata cum trebuia si contactul a fost mai dur asa ca de azi dimineatza am observat niste puncte rosii pe penis si pielea putin inflamata si o mica mancarime iar prietena mea mi-a zis ca si ea simte o mancarime.O cunostintza care e asistenta mi-a zis ca sa fac ceai de musetel si sa ma spal cu el si o sa imi treaca in cateva zile.Eu am mai citit undeva ca asemenea chestii se pot intampla si in urma unei secretii ale vaginului cand intra in contact cu penisul se produce o iritatie.Daca ati putea sa imi recomandati vreo alifie ceva ar fi nemaipomenit!Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce ar trebui sa fac?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 12 ani)

Ceaiul de musetel INMULTESTE MICROBII si intretine infectia!!!!!!!!!! NU stiu ce asistenta a putut sa iti zica asa ceva, nici macar una veterinara nu cred ca ar da astfel de sfaturi!! Este evident ca ce vi se intampla nu e normal, ca doar nu au toti barbatii iritatii dupa ce fac sex, nu ar mai face niciunul. In primul rand nu inteleg de ce a fost contactul neprotejat. Ati fost amandoi testati BTS inainte de a da jos prezervativul? Daca nu, atunci tu mergi la dermatolog si ea la ginecolog si cereti analiza de secretie pentru BTS. Abia asa vei sti ce se intampla si ce sa faci. Atentie mare, caci orice afectiune din sfera genitala lasata netratata sau tratata gresit poate duce la infertilitate si la tine, si la ea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Psih.dr.Gabriela Marin MPsih.dr.Gabriela Marin este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Se pare ca este o infectie cu candida. Tratamentul vi-l poate da in urma analizelor numai medicul dermatolog / ginecolog. Succes!

Psih.dr. Gabriela Marin / Cabinetul Abc Psihosucces
Telefon:0743351579
Email: [email protected]
www.Psihoterapie-Sexologie.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih.dr.Gabriela Marin
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih.dr.Gabriela Marin
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.