Clickmed
programare rapida la medic

INDEMNIZATIE COPIL HANDICAP PINA LA 7ANI

Legislatie medicala
Intrebare postata de denisa377210 cu 12 ani in urma

AM FACUT PINA LA URMA UN DOSAR LA DIRECTIA MUNCII SI DESI LA INCEPUT MI S-A SPUS CA O SA IAU 450 RON SI VECHIME PE CARTEA DE MUNCA M-AU INCADRAT PE L448 LA 150RON FARA VECHIME.NU STIU PE CINE SA MAI INTREB DACA E CORECTA INCADRAREA MI S-A SPUS CA AM INTRERUPERE PE CARTEA DE MUNCA DE CAND A FACUT COPILUL 2ANI PANA M-AM ANGAJAT DIN NOU 6LUNI ADICA DAR AM LUCRAT 2ANI FARA INTRERUPERE DUPA ACEEA.DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE CU RASPUNS AR FI BINE CA AS FACE CONTESTATIE.MULTUMESC MULT.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "INDEMNIZATIE COPIL HANDICAP PINA LA 7ANI"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 2 saptamani)

Buna ziua,

In aceasta situatie, ar trebui sa te adresezi unei persoane specializate in dreptul muncii sau unei institutii legale care se ocupa cu protectia drepturilor lucratorilor.

In general, indemnizatia pentru persoanele cu handicap este stabilita in functie de gradul de handicap si de necesitatile persoanei. Cu toate acestea, suma exacta variaza in functie de diferiti factori, cum ar fi venitul familiei, varsta persoanei cu handicap si altele.

Din descrierea ta, nu suntem in masura sa va oferim un raspuns precis si corect, deoarece aceasta necesita expertiza in domeniul legilor privind asigurarile sociale.

Ai putea sa te adresezi unui avocat specializat in dreptul muncii sau sa consulti un expert la un centru de asistenta a persoanelor cu handicap. Poti, de asemenea, sa te adresezi cu plangerea ta la o institutie superioara, daca nu esti multumit de rezultatul obtinut la Directia Muncii.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/neurologie

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.