Clickmed
programare rapida la medic

Se mai cunosc semnele unei pierderi de sarcina?

Avortul
Intrebare postata de Asherit cu 12 ani in urma

Acum 2 ani am fost violata si am ramas insarcinata, dar dupa apr 3 saptamani am pierdut sarcina si mi s-a curatat de la sine. Medicul doar m-a spalat atunci.
Acum am ales sa vorbesc cu cineva despre asta si maine vrea sa mergem la un control. Se mai cunosc semnele existentei unei sarcini dupa atata timp? Poate ii o intrebare prosteasca, dar nu cunosc astfel de detalii. A fost singura data cand am ramas insarcinata.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Se mai cunosc semnele unei pierderi de sarcina?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Iuli (acum 12 ani)

Cum adica vrea sa mergeti la control? Trebuie sa vreti dvs nu altcineva! Din cate stiu in cazul unei sarcini atat de mici nu se mai poate detecta nimic, insa banuiesc ca aveti biletul de iesire din spital, sau certificatul medico-legal de cand ati reclamat violul astfel ca le puteti arata oricui, in caz ca ar fi nevoie de astfel de demonstratii, complet inutile si rascolitoare dupa parerea mea. Nu vad de ce e nevoie sa se mai vada asa ceva si sper din suflet sa nu mai aveti nici o urma.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Asherit (acum 12 ani)

Nici eu n-am considerat necesar sa merg, dar am acceptat sa ma duc la un control. Nu a mai ramas niciun semn, dar sansele de a mai ramane insarcinata ar fi foarte mici. Ma bucur totusi ca medicul i-a explicat mai multe.

Multumesc mult de raspuns.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.