Clickmed
programare rapida la medic

Ce sa fac?

Sinuzita
Intrebare postata de liean cu 12 ani in urma

De 1 an , 1 an si jumatate incoace ma confrunt cu o problema: baietelul meu de 3 ani face repetat rosu in gat, amigdalitata, rinita si nu mai stiu nici eu cate diagnostice i-au mai pus medicii. Mi s-a spus ca ar trebui operat pentru inlaturarea polipilor (medicul de familie care nici macar o data nu a verificat copilul). Am fost la medicul ORL si mi s-a spus sa asteptam ca nu e cazul, e normal modul in care arata.
Andrei are nasul infundat, dar nu curge, oricat il sufla, insa se aud mucozitati. Mereu face in gat. Acum e din nou cu nasul infundat si cu tuse, rosu in gat, febra 38,4, iar acum mi-a spus ca il doare fruntita. Eu ma gandesc la o sinuzita. Ce sa fac? Nu mai am incredere in medici! Cati medici atatea pareri!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce sa fac?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

colnago (acum 12 ani)

Incercati cu incredere o cura cu bautura bioactiva Tahitian Noni, nu are contraindicatii. Ajuta mult la reglarea sistemului imunitar. Fetele mele o consuma de 4 ani, nu au fost de atunci la medic...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.