Clickmed
programare rapida la medic

Complicatii sau paranoia? raspuns medic

Varicela si zona zoster
Intrebare postata de mansoness cu 12 ani in urma

Buna ziua! Am 26 de ani, sunt in italia de trei saptamaniam contactat varicela de la fetita mea din romania. Am urmat tratamentul cu Aciclovir sirop(800mg de 5 ori pe zi), sunt in ziua a 8-a si ac***a in vedere ca aici nu sunt asigurat va rog sa aveti binevointa de a-mi raspunde la urmatoarele:
1. De 2 zile ma doare capul in ZONA CEFEI. Se intampla dupa-amiaza(orele 15 - 16) si tine pana cand pun capul pe perna si adorm. Nu este o durere insuportabila, mai tare ma doare cand fac miscari bruste din cap. Cunoscutii au pus aceasta durere pe seama statului in casa in fata calculatorului insa mie imi este frica de vreo complicatie cu toate ca febra nu am facut.
2. Majoritatea veziculelor au facut cruste ce au si cazut, insa mai am in zona palmelor si a talpilor vezicule ascunse sub pielea groasa.....ce fac? eu peste 3 zile trebuie sa ma duc la servici(daca nu imi pierd locul de munca). astept si aceste vezicule sa se retraga sau pot merge la serviciu ac***a in vedere ca aici este cald si munca mea nu este una foarte solicitanta?
Va multumesc anticipat!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Complicatii sau paranoia?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Corneliu DOBRE MDr. Corneliu DOBRE este un medic autorizat SFM (acum 12 ani)

Nici o problema, puteti merge la lucru.
Nici nu era nevoie de tratament cu aciclovir.
Luati vitamine slabe pentru stimularea imunitatii (sau sucuri naturale de fructe).
Multa sanatate.
075dermato

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Corneliu DOBRE
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Corneliu DOBRE
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.